Beau vertrouwt Kemna Casting voor geen meter

Geplaatst op Wed 15 Nov 2017 om 9:18

Beau van Erven Dorens gelooft er geen snars van dat er naast Job Gosschalk verder alleen maar lieverdjes werkten bij Kemna Casting die geen enkel idee hadden van de smerige praktijken van de castingdirector. Dat liet hij dinsdagavond blijken in RTL Boulevard. Van Erven Dorens hint erop dat Kemna Casting niet schoon is. “Wat is er over van het verhaal van Kemna dat niemand daarvan heeft geweten? Blijven ze daarmee staan? Hoe kan je dertig jaar lang met zo iemand werken?

Na de ontmaskering van Gosschalk stelde Kemna Casting een eigen medewerker aan als vertrouwenspersoon, terwijl er volgens het AD en De Telegraaf nog stééds Dirty Jobjes rondlopen op de werkvloer. “Hoe kan dat bedrijf waar dat allemaal is gebeurd al die jaren lang een eigen vertrouwenspersoon aanstellen? Dat moeten zij helemaal niet doen toch? Dat moet toch iemand anders zijn. Eerst was het een stagiaire daar op kantoor!

Gisteren maakte Kemna Casting bekend alsnog een externe vertrouwenspersoon te hebben ingeschakeld. Peter R. de Vries: “Dit is dus wat de media-aandacht ermee doet. Dat bedrijven inzien dat het anders moet. Dat is de reinigende werking die de media hebben.

De Vries denkt dat Kemna ook niet helemaal vrij te pleiten is. “Wij hebben inmiddels bijna 40 verklaringen en bij een groot gedeelte zeggen de mensen ook dat het bijna niet anders kan dan dat ze ervan geweten hebben.

Van Erven Dorens: “Het spijt me dat ik er emotioneel van word, maar de mensen die hiervan hebben geweten moeten zich doodschamen. Dit gaat over jongens die niet alleen in de knop van hun acteercarrière, maar ook van hun leven zaten.

Ik word er echt verdrietig van. Ik heb het vandaag zitten bekijken en ik kon het gewoon niet droog lezen. Het is zo droevig. Als je kijkt dat jonge acteurs van soms 17 jaar de grote stap willen zetten om acteur te worden, die worden aan het begin van hun leven in hun kiem te grazen genomen door dit roofdier. Het is echt verschrikkelijk.”

RTL Boulevard bracht dinsdagavond het verhaal van Willem Drieling, die vertelt hoe hij op 16-jarige leeftijd naakt voor de camera van Gosschalk moest gaan staan. “Als ik dan bij Kemna door het kantoor liep, dan voelde ik me altijd bezwaard en geneerd, want toen dacht ik dat al die mensen meteen zouden denken: o, daar heb je weer zo’n schandknaapje van Job. Dat was altijd de gedachte als ik daar liep“, zei hij buiten de camera om, aldus De Vries.

De Vries: “Ik denk dat de mensen bij Kemna daar maar eens over moeten nadenken.

De emotionele tirade van Beau kunt u hier terugzien.

Lees ook:
‘BN’ers houden Nederlandse Harvey Weinstein geheim’ (25 oktober 2017)
Nederlandse Harvey Weinstein wil niet reageren (28 oktober 2017)
‘Naam Hollandse Harvey Weinstein binnenkort bekend’ (31 oktober 2017)
Ook AD hint op Nederlandse Harvey Weinstein (4 november 2017)
‘Nederlandse Harvey Weinstein’ blijkt Job Gosschalk (7 november 2017)
Winston Post: ‘Ik moest masturberen van Gosschalk’ (7 november 2017)
Etienne Poeder: ‘Ik moest me uitkleden van Gosschalk’ (7 november 2017)
BLVD in teken Gosschalk: ‘Ook 17-jarige slachtoffers’ (7 november 2017)
NOS spreekt vijf slachtoffers Job: ‘Hij wilde orale seks’ (7 november 2017)
Katja Schuurman in de bres voor Job Gosschalk (7 november 2017)
Big Brother Bart: ‘Ik moest met mezelf spelen van Job’ (7 november 2017)
Peter R. en Korver in clinch over rol media in zaak Job (8 november 2017)
‘Voorganger Gosschalk was ook machtsbeluste homo’ (8 november 2017)
‘Kemna Casting wist wel degelijk van Dirty Job’ (8 november 2017)
Revu verbaast zich niet dat Katja het opneemt voor Job (8 november 2017)
AD en Telegraaf: ‘Meer viezeriken bij Kemna Casting’ (9 november 2017)
Inge Ipenburg vindt Kemna Casting veel te machtig (9 november 2017)
De Telegraaf benadert buren Job Gosschalk (9 november 2017)
Peter Heerschop kende zwarte kant Job Gosschalk niet (10 november 2017)
De Leeuw lacht als boer met kiespijn om Job-grappen (12 november 2017)
Karin Bloemen vindt Job Gosschalk ‘zó slinks’ (12 november 2017)
Job Gosschalk: ‘Veel acteurs op visite in mijn boerderij’ (13 november 2017)
Kemna Casting toch met externe vertrouwenspersoon (14 november 2017)
Willem Drieling: ‘Slachtoffer van Job toen ik 16 was’ (15 november 2017)

Foto: RTL
19 Reacties op “Beau vertrouwt Kemna Casting voor geen meter”


 1. tessa

  wat een TENENKROMMENDE uitzending zeg… Mijn hemel… Beau half huilend? Chapeau! Knap acteerwerk om maar zo ‘menselijk’ mogelijk gezien te worden..

  En Peter R de Vries… Hahaha echt serieus, geef die samen met Ronald Molendijk een eigen show en RTL gaat finaal ten onder.. Wat een verschrikkelijke kerel. Maar Erland zal er wel blij mee zijn… Stel kakkers..

 2. Boy19

  Ik zou graag auditie willen doen bij Job…

 3. Vrede

  Ik genoot juist enorm van Beau. Hij stond daar echt met zijn hart op de tong en nam geen blad voor de mond. Hij was gewoon boos en liet het merken,heerlijk juist!

  Dat huilen van Beau is geen acteren hoor,het is allang duidelijk dat het een emotioneel type is.

 4. Charlie

  Beau had op tafel moeten springen

 5. Karel

  Peter R is zelf ook een ouwe viezerik.

 6. ruupje

  beau wie is wel schoon. ik moest advertenties verkopen voor een dagblad. daarna naam en telefoonnummer van de adverteerder door geven aan jan de baas. hij liet familie, vrienden en collegas de adverteerder NEP bellen. Uw advertentie ziet er mooi uit in die krant. kun je informatie voor me opsturen. met de informatie werd niets gedaan rechtstreeks in de prullenbak. eind van het jaar ging de baas er van door met de bonus.. ik mocht met mijn gezin dan gaan uit eten en de bon aan de baas geven. nooit gedaan uit eten. ik heb ervoor gezorgd dat ik zijn verhaal op de email heb kunnen krijgen. hij dacht hij is slim. ik ben ook slim. wil je meer weten bel 06 502 85 297. werknemers pak de baas terug…
  de baas maakt werknemers ziek.

 7. Anouk Smulles

  Beau was fantastisch! Hij klonk als een emotionele vader van zonen in die leeftijd! Het is een smeerpijp die kleine rat! Je zoon van 16/17 zou dit maar overkomen..

 8. Tvjunkie

  @Tessa (tenminste als je echt zo heet) Misschien heb je zelf geen emoties, maar een ander kan dat wel hebben. Beau is zeker geen acteur, maar gewoon menselijk. Als je hem dus niet persoonlijk kent, kan je hier geen mening over geven.

 9. Bart

  @tessa Beau is een van de weinige bij de televisie die gewoon echt is.

 10. Hohoho

  Beau is een rat een nep figuur alles om er zelf beter van te worden kijk eens hoe betrokken ik ben
  wat een dropl.l zielige vertoning samen met bruine rat ..Peter r de Vries
  de hypocriete beste vriend van wijlen crimineel C van Hout!!.

 11. tessa

  Tuurlijk jongens, ga lekker door met naïef tv kijken. Lekker bezig!

 12. L

  Beau vraagt aan Kemna : “Willen jullie jezelf opheffen.” Kemna:” Natuurlijk Beau.” Als zij bekennen dan is het hek van de dam. De audities zijn ook een overblijfsel uit de jaren zestig en zeventig met films als De Vierde Man, Turks Fruit en films van Pim de la Parra.

 13. Ron

  Goede uitzending van Boulevard gisteren. Het gedegen onderzoek van Peter R./Boulevard en de oprechte Beau. Kan niet anders zeggen, beste uitzending van Boulevard sinds tijden.

 14. ton

  boulevard nodig ruupje uit of is hij geen bn. alleen bn zijn misbruikt de kijkers van boulevard niet. ruupje heeft getuigen en email in zijn bezit van de baas oke…………………………………………………..

 15. Irma

  Moet steeds aan die ene soapacteur denken die niet meer leeft, zou hij ook misbruikt zijn?

 16. Anouk Smulles

  Anthonie lijkt me idd een type die in de klauwen van die kleine jood terrecht is gekomen

 17. Erik

  Die Peter R de Vries kan er zelf ook wat van hoor…….

  Open relatie mijn zijn vrouw en wordt geregeld in Swingers clubs gespot.

  Ongelofelijk.

 18. Mieke

  Waar komt toch in de jaren 80 de Gooische matras vandaag moeten we nog langer teruggaan anders is dit maar aanmodderen zonder rechtspraak

 19. Waylon is High

  Al neukt ‘ie de hele wereld, zolang dat met wederzijdse instemming is moet ‘ie dat lekker zelf weten. Heeft niets met misbruik of machtsmisbruik te maken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.