BLØF-optreden bij Beau gaat volledig mis: ‘Er vallen nu ontslagen’

Het optreden van de band BLØF in de talkshow van Beau van Erven Dorens is gisteren in de soep gelopen. Als Paskal Jakobsen begint te zingen, kan niemand hem horen. “Ontslaan!”

Beau van Erven Dorens en Paskal Jakobsen © RTL

Het zit Paskal Jakobsen, de leadzanger van BLØF, de laatste tijd niet echt mee op mediagebied. Hij mocht een paar weken geleden zingen in de talkshow van Sophie Hilbrand, maar de Herman van Veen-cover die hij daar neerzette viel totáál niet in de smaak bij de mensen. En nu wordt hij bij Beau van Erven Dorens getroffen door technische problemen.

Geen stem

BLØF staat later dit jaar twee keer in Ahoy en om dat te promoten waren ze gisteren te gast bij Beau. Aan het eind van de uitzending wilden ze het liedje Later Als Ik Groot Ben zingen, maar dat begon allemaal niet echt lekker.

Als de band al flink aan het spelen is en Paskal na een seconde of tien begint te zingen, zien we alleen zijn mond bewegen, maar we horen he-le-maal niets. Al snel besluit Beau om de boel daarom te onderbreken; het optreden wordt stilgelegd. “Jongens, één seconde: we missen de stem.”

Ontslagen

Wat is er aan de hand? “Er is iets kapot. Er worden even een aantal mensen op dit moment ontslagen”, grapt Beau. “We halen nieuwe mensen erbij. Even checken hoor. Het is net als met die computer die stilviel jongens. Misschien is het een boodschap van boven die we meekrijgen. Het zegen. Komt het wel eens voor bij jullie concerten?”

Paskal daarop lachend: “Nee, nooit.”

Beau: “Ja, dat is livetelevisie mensen. We wachten even tot er een nieuwe microfoon bij komt.”

Hervat

Na een minuutje kon Paskal zijn optreden eindelijk alsnog beginnen, maar de kijkers zijn niet echt enthousiast. “Jee dat gaat lekker daar. Eerste microfoon geen geluid, de tweede klinkt niet veel beter”, zegt ene Miranda op X.

En ene Paula: “Hmm, niet het beste optreden van BLØF.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen