Bas Muijs weet niet zeker of Ferry coke-terugval had

Geplaatst op ma 14 sep 2020 om 10:05

Het gerucht dat het tweede ontslag van Ferry Doedens bij Goede Tijden Slechte Tijden te maken heeft met een terugval in zijn cocaïneverslaving, kan collega Bas Muijs niet ontkennen of bevestigen. Dat zegt hij in de Party. Bas denkt niet dat cocaïne ermee te maken heeft, maar weet het niet zeker. “Nee, ik geloof niet dat hij een terugval heeft gehad met zijn cocaïnegebruik. Ik kom niet dagelijks bij hem over de vloer, dus ik kan het niet 100% zeker weten, maar mijn gevoel zegt van niet.

De echte reden is voor niemand duidelijk. “Ik denk dat de coronatijd hem parten heeft gespeeld. Misschien kan hij zijn ervaringen in de toekomst wel inzetten in een campagne, om jongeren in te laten zien dat hij foute keuzes heeft gemaakt en hen te waarschuwen voor de gevolgen van drugsgebruik.

Waar denkt hij aan? “Ik kan me best voorstellen dat instanties zoals het Trimbos hem zien als een rolmodel om voorlichting te geven.”

Ook GTST-bekendheid Cynthia Abma weet niet of coke ditmaal een rol heeft gespeeld, zoals bij zijn eerste ontslag. “Of Ferry’s ontslag te maken heeft met een terugval in drugsgebruik? Geen flauw idee, dat weet ik echt niet.”

Hij is een ontzettend getalenteerde jongen, ik hoop dat hij lekker doorgaat met acteren. Ik maak me geen zorgen over zijn carrière, ik denk dat dat wel goedkomt. Hij kan heel veel en krijgt vast weer mooie kansen.

Foto: YouTube
12 Reacties op “Bas Muijs weet niet zeker of Ferry coke-terugval had”


 1. M.

  De mensen bij deze weblog hebben allemaal een zwak voor Doedens, Vreselijk, eng, darkroom types, zowel Doendens en zijn hier aanwezig fans.

 2. Charrel Kip

  Hij ziet iedere dag wit onder zijn neus

 3. Pettie Fart

  ‘Misschien kan hij zijn ervaringen in de toekomst wel inzetten in een campagne, om jongeren in te laten zien dat hij foute keuzes heeft gemaakt en hen te waarschuwen voor de gevolgen van drugsgebruik’.

  Wauw!
  Dan kan 80% van bekend NL zich wel als kandidaat opgeven want ze zitten bijna allemaal aan de coke of anders wel aan de zuip!
  Om Ferry nu de zwarte Piet toe te spelen alsof hij iets heel ergs gedaan heeft en daarin de enige, is echt niet okee!
  Leave Doedens alone!

 4. Zomaar

  Vlak voor zijn ontslag omhelsde hij Gordon enorm voor een foto.
  Dat waren dus de 2 c’s, Corona en Coke.

 5. Ard

  Ferry moet gewoon lekker doorgaan met ‘fouten’ maken, vallen en opstaan en het leven leven. Lekker zijn ding blijven ding.

 6. Sjaak

  Af en toe een snuifje moet kunnen.

 7. Bart

  Als hij echt vanwege het negeren en uitspreken tegen de Corona regels is ontslagen dan is dat natuurlijk absolute waanzin.

 8. Carl

  Heeft het niet alles met zijn (door RTL in de doofpot gepropte) webcamavonturen te maken? Zijn harde tijden maakten veel los.

 9. Wilfred Degens

  Waren wij blij die mega griezel niet meer in gtst te zien, zagen we hem vorige week ineens weer in die soap sluipen. Regisseur, doe dat ons en de kijkcijfers van die soap niet aan.

 10. Sport 7 kijker

  Ferry = COKE. Wat een gênante ontkenning.

 11. T.E.D.

  @ Petti Fart

  De manier waarop jij ‘Zwarte Piet’ gebruikt om Ferry zijn ‘negatieve’ karakter eigenschappen/keuzes te benadrukken legt nou precies de zere vinger op de juiste plek in de Zwarte Piet/Racisme discussie. Dankjewel voor dit enerverende punt van inzicht! #BlackLivesMatter

 12. azijnzeiker

  Zie het maar zo, Halsema en Grapperhaus hebben ook lak aan regels. Van een protest tot aan een bruiloft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.