Bas Muijs weet niet zeker of Ferry coke-terugval had

Het gerucht dat het tweede ontslag van Ferry Doedens bij Goede Tijden Slechte Tijden te maken heeft met een terugval in zijn cocaïneverslaving, kan collega Bas Muijs niet ontkennen of bevestigen. Dat zegt hij in de Party. Bas denkt niet dat cocaïne ermee te maken heeft, maar weet het niet zeker. “Nee, ik geloof niet dat hij een terugval heeft gehad met zijn cocaïnegebruik. Ik kom niet dagelijks bij hem over de vloer, dus ik kan het niet 100% zeker weten, maar mijn gevoel zegt van niet.

De echte reden is voor niemand duidelijk. “Ik denk dat de coronatijd hem parten heeft gespeeld. Misschien kan hij zijn ervaringen in de toekomst wel inzetten in een campagne, om jongeren in te laten zien dat hij foute keuzes heeft gemaakt en hen te waarschuwen voor de gevolgen van drugsgebruik.

Waar denkt hij aan? “Ik kan me best voorstellen dat instanties zoals het Trimbos hem zien als een rolmodel om voorlichting te geven.”

Ook GTST-bekendheid Cynthia Abma weet niet of coke ditmaal een rol heeft gespeeld, zoals bij zijn eerste ontslag. “Of Ferry’s ontslag te maken heeft met een terugval in drugsgebruik? Geen flauw idee, dat weet ik echt niet.”

Hij is een ontzettend getalenteerde jongen, ik hoop dat hij lekker doorgaat met acteren. Ik maak me geen zorgen over zijn carrière, ik denk dat dat wel goedkomt. Hij kan heel veel en krijgt vast weer mooie kansen.

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen