Ook AD hint op Nederlandse Harvey Weinstein

Het bestaan van de Nederlandse Harvey Weinstein werd onthuld in Nieuwe Revu, aangestipt in Pauw en nu ook genoemd in het AD. Dat is te lezen in de kiosk. Negen bronnen hebben aan Nieuwe Revu verteld dat er een casting director rondloopt die zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel overschrijdend gedrag, maar uit angst voor een rechtszaak is zijn naam niet gepubliceerd. Eén ding is zeker: “In de entertainmentwereld wordt inmiddels gevreesd voor #metoo“, aldus het AD.

De angst voor #metoo is groot, meent de krant. “Dat er iemand opstaat, om welke reden dan ook, om een BN’er of iemand achter de schermen te beschuldigen van seksueel overschrijdend gedrag.”

Volgens het AD staat dat te gebeuren. “Er is in elk geval één verhaal, dat is een tikkende tijdbom”, vertelt ‘een goed ingevoerde bron, die er verder niet over wil uitweiden’ in de krant.

Net als Nieuwe Revu loopt het AD tegen stilzwijgende betrokkenen aan. “Uit een rondgang van deze krant onder mediamensen en tv-persoonlijkheden blijkt dat lang niet iedereen iets durft te zeggen over de discussie, uit angst om er mee te worden geassocieerd, of omdat ‘alles wordt opgeblazen’.

Nieuwe Revu verwacht dat de naam van de Nederlandse Harvey Weinstein binnenkort bekend wordt.

Lees ook: 
‘BN’ers houden Nederlandse Harvey Weinstein geheim’
(vorige week)
Andries Knevel weet wie Hollandse Harvey Weinstein is (vorige week)
Andries Knevel loog over Hollandse Harvey Weinstein (vorige week)
Nederlandse Harvey Weinstein wil niet reageren (vorige week)
‘Naam Hollandse Harvey Weinstein binnenkort bekend’ (deze week)

Foto: Nieuwe Revu

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen