Boulevard lacht hartelijk om afwijzing Johan Derksen

Aran Bade van RTL Boulevard, Marius Looijmans van SBS Shownieuws, Jordi Versteegden van De Telegraaf en Nicky van der Gijp van NieuwNieuws: ze stonden vrijdag allemaal te dringen bij de studio van Veronica Inside om één van de ruziemakers te spreken te krijgen. Voor zijn zoon Nicky maakte René van der Gijp uiteraard wel even tijd, maar verder werd er vooral veel doorgelopen. Johan Derksen deelde en passant een geinige sneer uit aan Aran Bade, die weer eens een dichte deur trof.

Aran hoopte bij Johan een pittige uitspraak te ontlokken. “Johan, goedenavond, heel kort: hoe gaat het met je?

Johan: “Het gaat uitstekend met me. Ik vind dit wel lekker hoor, ik voel me net de minister-president.”

Aran: “Hoe ga je de wedstrijd in?

Johan: “Vinden jullie het erg dat ik daar mijn mening geef? Want John de Mol betaalt me daar een kleine vergoeding voor en als jullie bazen doortastender geweest waren, dan had ik nog bij RTL geweest.”

Het leidde in de studio van Boulevard tot een schaterlachende Bridget Maasland en Luuk Ikink. Bridget: “Ja, touché!” En Luuk: “Dat is grappig.”

Shownieuws-deskundige Evert Santegoeds vond het opvallend dat de cameraploegen lak hadden aan de coronaregels. “Daar werd de 1,5 meter ook niet heel erg in acht gehouden geloof ik. Ze liepen elkaar onder de voet.”

Hij begrijpt wel dat Johan niet te veel kwijt wilde. “Het is logisch dat je dat bewaart voor het begin van het programma. Iedereen heeft daar heel erg naar uitgekeken.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen