Horrorvader bezorgt Quinty Trustfull luizen

Quinty Trustfull heeft een keer luizen gekregen door de roekeloze vader van een van de vriendinnetjes van haar dochter. Het was echt een ramp. Dat heeft de presentatrice onthuld in Koffietijd. Het zorgde voor enorm veel onbegrip bij Quinty. “Moïse had een vriendinnetje te spelen en toen belde na drie uur haar vader op: ‘O ja, ik vergat te vertellen dat ze luizen heeft.’ Dat meisje was al drie uur bij ons. Dat was de vader vergeten te vertellen“, aldus de verbolgen televisiester.

Quinty moest veel van haar kostbare tijd opofferen. “Mijn haar, Kayne’s haar én Moïse d’r haar: het heeft me tot één uur ’s nachts geduurd om al onze haren te doen.”

Collega Vivian Slingerland: “Nou, dat trauma daar zit ik nu in. Nu mijn meiden van 15 en 17 op de middelbare school zitten doen ze de hele tijd de koppen bij elkaar voor Instagram en TikTok. Ze zei: ‘Mam, ik heb een muggenbult op mijn kop.’ Dus ik met de luizenkam erbij. Er zaten vier levende luizen in.”

Art Rooijakkers: “Ik zit er nu ook in bij mij thuis. Ook luizen en neten, dus ik ben de komende vijftien jaar met dat kammetje bezig.

Quinty tegen Vivian: “Ik heb nu al jeuk. Hoe zit het dan met jouw hoofdhaar?

Vivian: “Ik kam al een week elke dag, want ik ben als de dood dat er wat in zit.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen