‘Eva Jinek koopt met Lucky TV tweedehandsje’

Het is een beetje goedkoop dat Eva Jinek de DWDD-slotrubriek Lucky TV van Sander van de Pavert in huis heeft gehaald. Dat heeft Niels van Baarlen, de zenderbaas van Radio Veronica, gezegd in Veronica Inside. Jinek wordt vanaf maandag elke dag afgesloten door een Lucky TV-filmpje van Sander. “O, wat goedkoop. Het was toch klaar? Ja, dat dacht ik wel. Ik vond dat echt een De Wereld Draait Door-ding. Het is echt alsof je een tweedehandsje koopt“, zo laat Niels weten.

Het is niet zo slim van Jinek om hiermee aan de haal te gaan, vindt hij. “Het hoorde bij De Wereld Draait Door. Het voelt nu zo van: het gaat niet goed met Jinek en we gaan met Lucky TV Jinek redden.”

Op de vraag of het dan nodig is om Jinek te redden, antwoordde Niels bevestigend. Hij wijst op de lagere kijkcijfers van haar programma. “Ik denk dat er wel een klein probleempje gaande is.”

Collega Rick Romijn: “Misschien moeten ze Nico Dijkshoorn dan ook overnemen. En Prem. De boekenclub? O, dat vond ik zo erg altijd. Met Adriaan van Dis.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen