‘Eva Jinek koopt met Lucky TV tweedehandsje’

Geplaatst op za 12 sep 2020 om 15:00

Het is een beetje goedkoop dat Eva Jinek de DWDD-slotrubriek Lucky TV van Sander van de Pavert in huis heeft gehaald. Dat heeft Niels van Baarlen, de zenderbaas van Radio Veronica, gezegd in Veronica Inside. Jinek wordt vanaf maandag elke dag afgesloten door een Lucky TV-filmpje van Sander. “O, wat goedkoop. Het was toch klaar? Ja, dat dacht ik wel. Ik vond dat echt een De Wereld Draait Door-ding. Het is echt alsof je een tweedehandsje koopt“, zo laat Niels weten.

Het is niet zo slim van Jinek om hiermee aan de haal te gaan, vindt hij. “Het hoorde bij De Wereld Draait Door. Het voelt nu zo van: het gaat niet goed met Jinek en we gaan met Lucky TV Jinek redden.”

Op de vraag of het dan nodig is om Jinek te redden, antwoordde Niels bevestigend. Hij wijst op de lagere kijkcijfers van haar programma. “Ik denk dat er wel een klein probleempje gaande is.”

Collega Rick Romijn: “Misschien moeten ze Nico Dijkshoorn dan ook overnemen. En Prem. De boekenclub? O, dat vond ik zo erg altijd. Met Adriaan van Dis.”

Foto: RTL
75 Reacties op “‘Eva Jinek koopt met Lucky TV tweedehandsje’”


 1. Mensje van Steen

  Ze moeten wat voor de dalende kijkcijfers

 2. Lies

  Edwin Evers was ook klaar, deze twee zijn ook doorgeschoven als tweedehandsje voor Wilfred Genee.

 3. Tim

  Ze ziet er zelf inmiddels ook tweedehands uit dus dat scheelt.

 4. Linda de Mol

  Radio Veronica bestaat dat nog?

 5. Mick

  Kan die talentloze Niels zijn mond niet houden, alsof zijn afdeling zo fantastisch is op het moment. Veronica onwaardig.

 6. Remi

  … Politiek correcte ‘Twamp’ Eva is hier hartstikke blij mee !

  Twamp !
  Twamp !

 7. Jantje met de pet

  Draait het straks nog om Jinek 1.2 Miljoen?

 8. Mieke Telkamp

  Haha en dat zegt iemand van Talpa.. koopt alles 2ehands en geeft het laatste zetje de afgrond in

 9. CB

  Wat maakt het uit? Als ik daar een talkshow zat te doen had ik ‘m ook gekocht. Anders had ik zelf een cartoonist moeten zoeken ;) Ik heb liever LuckyTV dan dat bij wijze van spreke Patty Brard wekelijks of dagelijks aan zou schuiven…

 10. Master Beer

  Niels van Baarlen…. oh, die tweedehands lachzak uit de inboedel van Edwin Evers bedoel je zeker.

 11. Curryworst

  Het is nogal treurig dat Sander van de Pavert ja heeft gezegd op het aanbod van Jinek.

 12. ZeerNetteDameOngelooflijkHoogIQ

  Jinek en haar redactie hebben er geen zin meer in. Sinds haar eerste miljoen euro op haar bankrekening is bijgeschreven is de pit eruit. Het is een promotiekanaal voor RTL4 geworden met nietszeggende en vaak lachwekkende gasten. Ook heel vaak dezelfde gasten. Die politiek verslaggever van De Telegraaf bijvoorbeeld, Wouter de Zomer. Ze kunnen het beter Jinek & Wouter noemen die show.

 13. Kuis

  Wie gaat er nou een hele aflevering van Jinek doorworstelen om een LuckyTV filmpje van 60 secondes te zien?
  Het komt al nooit voor dat de hele uitzending leuk is…
  Je mag al blij zijn als er 1 onderwerp interessant genoeg is om helemaal te kijken.
  En ALS een onderwerp dan interessant is word het maar heel oppervlakkig behandeld. Omdat Jinek (of de gasten) er ook eigenlijk maar heel weinig vanaf weten.

 14. Ron

  Die boekenclub hebben ze nu in De Vooravond geadopteerd. En gisteren zag ik die vreselijke blaag van een Splinter Chabot ook al weer oreren. En zo zijn er nog wel meer vaste gasten uit DWDD regelmatig te gast in De Vooravond. Ze beginnen toch het nut en de kracht van de DWDD formule in te zien, dus in die zin verstandig.

 15. Raymond

  Wat een onzin. Hij werkt zelf bij een zendergroep die grossiert in afdankertjes. Dit wordt gewoon een succes bij Jinek en Beau.

 16. Ralf

  Komt Niels niet uit de boedel van Evers Staat Op? 2e hands lachzak

 17. Mensje van Steen

  armoe armoe armoe jinek

  Het is over en uit met onze fotolijstje Clinton diva

 18. Curryworst

  Sander van de Pavert, die zal echt jarenlang gepest zijn. Kijk naar zijn hoofd (haha)! Dat kan toch niet?

 19. Mousy

  Alsof Jinek zelf Lucky TV binnenhaalde. Wat een onzin toch weer, van deze pulp site.
  Copieeren zelf alles wat los en vast zit, om te scoren.

 20. Per Huismans

  Alsof dat kutprogramma DWDD wel altijd leuk was. Stumperds hier.

 21. Tellurian

  Ik moet toch altijd weer gniffelen als mongooltjes als Remi lopen te eikelen over het feit dat Jinek de naam Trump correct uitspreekt. Hoe ver heen en hersenloos ben je als je valt over iemands correcte uitspraak?

 22. Hellbent

  @Curryworst

  Want jij verdient liever niet aan je werk?

 23. Obersturm-schuinsmarcheerder Marco Borsato

  ach, iedereen die de vrouwen aanraakt die ik aangeraakt hebt krijgen ook ene tweedehandsje.

 24. Mark

  Sander heeft meer gepresteerd dan de meeste bn’ers die je op tv ziet. Al zijn filmpjes gaan viral, de meeste gaan de wereld over. Is allemaal van hetzelfde niveau als Jiskefet, Promenade, Koot & Bie. Absurdistisch en geschikt voor alle lagen van de bevolking. Iedereen ligt er dubbel om, en als je er niks aan vind heb je of geen humor of ben je zo’n typische niks zeggende zolderkamer reaguur-rukkertje met een troosteloos leven die een ander niks gunt.

 25. Bob Oeverloos

  De originele ideeën zijn op. Het schip is zinkende, het is voorbij voordat het echt begonnen is. Jammer, leuk geprobeerd die wanhoop oplossingen.

 26. Chelsey

  Madam Luxembourg is de laatste tijd inderdaad wel erg goedkoop en fanatiek onder haar niveau bezig om maar haar mislukte overstap kunstmatig te doen slagen! Als ze zich al na 9 maanden, waarvan slechts 5 maanden in actieve dienst, van dit soort afgedankte fratsen moet bedienen, dan beloofd dat niet echt veel goeds voor haar toekomst bij Bertelsmann tv! Men kan dan niet meer spreken van een klein probleempje dat gaande is, eerder van een groot imagoprobleem waar Evaatje mee kampt op dit moment! Een totaal overschatte dure tante die Jinek!

 27. Jaap

  LuckyTV is achterhaald en niet meer van deze tijd. Het is genoeg geweest en niet leuk meer.

 28. Barry

  @Mark, een zure reactie voor iemand met humor…

 29. M@rk - Etten-Leur

  Eva Jinek is zelf toch een duur tweedehandsje?

 30. Ralf

  Evagina is het 2e handsje van Freek V en Bram M

 31. Grace

  🤮🤮🤮

 32. bakhuis

  Ze zijn er bij TALPA blijkbaar pissig over dat ze niet zelf op het idee zijn gekomen.
  Lekker gelijk dan het idee afzeiken

 33. Zomaar

  Sander van de Pavert is een mediageile ijdeltuit.
  Hij is zijn grootste fan.

 34. Theo

  Verplaats Jinek dan maar gewoon naar 19:00 uur joh! En gooi er gelijk een DWDD sausje overheen misschien dat dat werkt?

 35. Erno-BE

  Waar is VAVA tv op de Astra-schotel gebleven? Verwijderd door de overheid zodat zij kunnen bepalen wat wij moeten kijken???

 36. Simon Dekker

  Niels van Baarlen heeft zowaar gelijk.

  LUCKY TV WAS AL OP DE TERUGWEG! Was al niet leuk meer.

 37. Trui Halfmouw

  Graaier en Jinek staat voor 2e handsje RTL

 38. Oak leaf of the Home

  Misschien kan de Kanjer van Tulsa evt RTL afkopen. Dan kan ze snel terug naar The Land Of The Feasts (voor de rijken, dat wel)

 39. Sport 7 kijker

  Nee, Veronica is een tweedehandsje geworden. Met derdehandsjes Rick en Niels.

 40. Komt Matthijs van Nieuwkerk ook mee?

  Wellicht betere aanvulling

 41. NBC

  Gewoon slim, als ze slim zijn gewoon on aangekondigd in elke Jinek, dan weer op het laatst dan weer tussenin, bravo!!! Ze zijn Talpa/Meiland altijd voor!!! Jinek blijft zo goed scoren tussen 600 duizend en 1 miljoen, de Mol weer het nakijken. Wat een teleurstellende opening qua kijkcijfers wat Veronica Inside betreft 700.000 kijkers slechts op de 9de plek, geweldig hoe Johan Derksen het programma opende.

 42. Leo knots

  De kleine meid heeft ook geen enkel probleen meer haar ziel te verkopen aan platheid, wansmaak en dergelijke. Het is zo slecht dat het bijna cult begint te worden

 43. NBC

  JINEK DE BESTE

 44. Het Ware Woord

  TELLURIAN! Jij moet helemáál niet ‘gniffelen’, jij kunt het gewoon niet uítstaan dat Remi terécht keer op keer de foute én lelijke uitspraak van jouw sneue Oostblok-idool aan de kaak stelt…!! Er zit nl. een R in de naam Trump, géén W, en die R dient óók hoorbaar te zijn in het verbasterde taaltje dat in Oklahoma gesproken wordt!! Dáár heeft ze haar foute, boerse accent immers opgedaan…. En Rednecks staan nou niet bepaald bekend om hun correcte, laat staan beschááfde uitspraak, hahahaha

 45. Lars

  Lucky tv was eerst bij jenssen dus dwdd was ook niet de eerste. En wat is er erg aan om het een doorstart te geven bij een andere talkshow. Wat een negativiteit toch altijd.

 46. Het Ware Woord

  PS Hoe blinde adoratie een mens ‘hersenloos’ kan maken…. Wat een decéptie zal het zijn wanneer de harde realiteit zich aandient…. Alleen al die schelle stém, dat vréselijke, door merg en been gaand gekrijs, ónverdraaglijk’ voor niet-hardhorenden. Ik raad oordopjes aan!!

 47. Rudolfo

  Alsof het de kijker ene reet uitmaakt. Als Lucky grappig is, dan is het grappig. Waar dan ook.

 48. NBC

  “Het Ware Woord” 😂 feit : RTL is al 31 jaar de best bekeken commerciële zender van Nederland, dat is het ware woord 🎉👍👌😜

 49. Erno-BE

  Het is wel jammer dat Euro7 en Sport7 niet meer bestaan. De beste zenders uit de Nederlandse tv-geschiedenis

 50. Klaas Flink

  @Jaap: Lucky TV was 1x leuk, ooit, daarna een kunstje. Plus dat die v.d. Pavert doet alsof hij nieuw soort humor heeft uitgevonden, wat een verwaande eikel is dat

 51. WEST*

  Het is alsof je een auto hebt gekocht met een doorgerot koetswerk (jinek) en er nu een tochtige kipcaravan uit 1980 achter hangt (lucky tv)

 52. Arcano Tulsa

  stoppen op het hoogtepunt kan niet meer. Hoogteunt was de allereerste aflevering. Daarna negatieve lijn. Wat nu? Hoe kan ze het tij keren en de ramp afwenden? Wie gaat haar helpen? Wat een drama!!

 53. BradgeTV

  Met LuckyTV gaan ze de dalende kijkcijfers helaas niet omdraaien, te oudbollig. Ik denk dat ze meer aan mij hebben om de show af te sluiten. Dus Jinek, abboneer op mijn YouTube-kanaal en wie weet kunnen we vanuit daar verder onderhandelen! Een succesvolle samenwerking ligt in het verschiet!

  Bedankt voor het lezen, tot de volgende keer!

 54. HadieDave

  Aan Jinek is de paniek te zien de aanwezig is op de gehele markt. Laat de boel alstublieft instorten. Alles is zoooooo 1982

 55. Chelsey

  Wederom een wanhoopsdaad van Peppi van der Vorst waarmee hij zowel zijn eigen gezicht als dat van Evaatje nog enigszins denkt te gaan redden. Kansloos echter aangezien de concurrentiestrijd met Op1 zeer zeker niet gewonnen zal gaan worden door een verijdelde versie van TROS’ Wegtrekkers & Animal Crackers als rubriekje op te nemen in dat Luxemburgse praatprogrammaatje van die dure falende praatpop Jinek!

 56. StefanV

  De kijkcijfers van Jinek zijn helemaal niet zo slecht. En als de nieuwe VARA-talkshow geen gebruik meer maakt van Lucky TV, zie ik werkelijk het probleem niet.

 57. Ron

  Kijk het wel op het You Tube kanaal van Lucky TV, ga ik Jinek echt niet voor aan zetten, zo simpel is dat tegenwoordig.

 58. Bob Oeverloos

  Misschien kan ze amen met die graai suri jorgen een benrfuet programma doen om geld te bietsen voor dat corrupte suriname. Valt ook nog wel de schuld bij twamp te leggen. Met dank aan de immer zuivere clinton foundation.

 59. Arseen

  Ik schreef het hier van de week al. De reden is geld. Ook van de Pavert moet zijn huur betalen en dan is een en een .TWEE.

 60. Graagzelfs

  Goedbeschouwd nam DWDD ook een afdankertje over. Sander begon met zijn filmpjes bij VARA Laat en niet bij DWDD. En zo heeft ook DWDD gegrossierd bij allerlei programma’s. De TV Draait Door zat immers in Kopspijkers bijvoorbeeld. Zoals een wijze Tv-maker eens zei: als je alles fileert zijn er maar 4 tv-formats. De rest is variatie op.

 61. Flits Bom

  Mooi dan kan hij eens naar de orthodontist

 62. Ad

  Opvallend dat nogal wat reageeerders een overstap van publieken naar commerciëlen beschimpen, maar een overstap andersom zien als kwaliteit voor de publieken.

 63. Joop55

  Lucky TV begon geen eens bij DWDD maar bij Jensen! , ken de feiten Niels. Is dus de derde keer dat jet programmaonderdeel verhuisd van talkshow/zender.

 64. Beppie Rotjeknor

  LuckyTV droeg sinds 2002 bij aan verschillende televisieprogramma’s,[2] waarvan de voornaamste:

  Wiki:
  VARA Laat (2003-2005, VARA)De Wereld Draait Door (2005-2020)JENSEN! (2005-2007, RTL)De Staat van Verwarring (2006, VPRO)6Pack (2006, MTV), als regisseur.

  Sander van de Pavert produceerde daarnaast een aantal korte televisieprogramma’s:

  Loof&Schillen (2002, RTV West)Joezjny (2010, Comedy Central), een satirische actualiteitenrubriek.Avondlicht (2019-heden)

 65. timon

  Zijn niet alle talkshows al een kopie van iets? DWDD heeft slim afgekeken van Kopspijkers met TV-fragmenten.

  Jaïr Ferwerda had vaste items bij Barend & van Dorp.
  Voetbal/Veronica Inside (band vooraf en tussendoor) zie Barend & van Dorp. En natuurlijk niet te beginnen over de WK editie van VI Oranje.

  Lucky TV was voordat het bij DWDD een vast item in Jensen.

  Enzovoort.

 66. Teuntje

  Zuiplap is zelf een 2de handsje de jeu is eraf van de Tsjech met haar nagemaakt Amerikaans accent

 67. Chelsey

  Reeds door de melkindustrie tot de laatste druppel uitgemolken oude melkkoe!
  Rijp dus voor een rituele slacht in Seizoen 2 van Bertelsmann’s: Late Vooravond Op4 met Jinek! Peppi van der Vorst heeft zoals gebruikelijk het nakijken!

 68. WEST*

  2 TIMON W .O Duis was de eerste in Nederland die een talkshow op de buis bracht!

 69. Jimmy

  Hahaha,laatste stuiptrekkingen van die trut en haar programma baas?Lead-in helpt niet gaan ze dit proberen?Begin nu te denken dat die trut toch een goed contract heeft bedwongen.Ze kunnen niet zomaar van haar af.Tegen die trut zou ik zeggen:”keep on dreaming”.

 70. WEST*

  @ CHELSEY Trendwatchers hebben reeds voorspeld dat RTL het jaar 2023 niet halen ,als er geen verbetering komt , alleen teren op loterij en talentenjachten is niet genoeg , hun cashflow isook aardig geslonken, en het zal heel moeilijk zijn om dat op het oude nivo te krijgen van ruim 500 miljoen nu moet er te veel bezuinigd worden waardoor nog meer verschraling op treedt

  Oke SBS heeft ook klappen te verwerken, maar blijven wel investeren, en ze durven wel meer dan het gehele RTL

 71. Wil van Bil

  Lucky tv vond ik altijd wel leuk maar ik ga zeer zeker geen uur naar dat gezwam van Jinek zitten kijken voor een minuutje Lucky tv op het einde.

 72. AlexF

  Vond wel jammer dat bij de introductie van Lucky geen primeur te zien was als eerste filmpje bij Jinek toen Sander geintroduceerd werd bij Jinek. Zeer groot gemiste kans.

 73. Boh foi toch

  Om Lucky tv heb ik nog nooit hoeven lachen, dat zal bij Jinek niet anders worden. Jinek is verder wel oké, maar meer ook niet.

 74. Jan Lol

  Nee, die Niels is lekker bezig met dat slappe gelul in VI.
  Wat een zielige firguren toch daar bij VI/Veronica?Talpa…..

 75. J. Cornelissen

  Jinek is zwaar kut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.