Stront aan de knikker: opvallende afwezige bij feestje Rachel Hazes

Rachel Hazes heeft de officiële opening van haar brasserie aan de Spaanse kust gevierd. Er was één opvallende afwezige: Melanie Beense, van wie ze die horecatent heeft overgenomen.

Rachel Hazes © SBS, Instagram

Nederlandse vakantiegangers in de ordinaire Spaanse badplaats Torremolinos kunnen sinds kort eten en drinken bij Casa Hazes, een brasserie in de sfeer van wijlen André Hazes. Professioneel weduwe Rachel Hazes heeft die horecatent overgenomen van Melanie Beense, de dochter van Peter Beense, en die houdt zich nu onverwacht wel héél erg afzijdig.

Niet meer welkom

Aanvankelijk was de sfeer tussen Melanie en Rachel nog zo gemoedelijk, maar dat veranderde al snel. Rachel heeft geprobeerd om een reallifesoap rond die brasserie te verkopen aan SBS 6. Eindresultaat? Niet gelukt. Wel hebben er een tijdje proefopnames plaatsgevonden en daar was Melanie, die voor Rachel het personeel zou inwerken, niet zo blij mee.

Waar Melanie in januari nog meehielp op het terras, was ze vlak na de start van die proefopnames nergens meer te vinden. Patty Brard riep in februari dat Melanie zelfs niet meer welkom zou zijn om vaste klanten te komen groeten.

Geen Melanie

Rachel hield gisteren de officiële opening van Casa Hazes en wie daar niet bij aanwezig was? Melanie Beense. “Het was een private party voor ‘al haar vrienden'”, vertelt Privé-baas Evert Santegoeds aan de desk van Shownieuws.

Hij vervolgt: “Je moest er echt voor uitgenodigd worden om erbij te zijn en ‘al die vrienden’, wie zijn dat tegenwoordig? Dat André en Rox er niet bij zijn, ja… Maar dat de vorige eigenaresse Melanie, de dochter van Peter Beense, er niet is, gaf ons wel te denken. Juist zij zou helpen met het opstarten van de zaak.”

Deuropening

Evert laat vervolgens de foto zien waarop Rachel en Melanie nog samen poseren. “Je ziet ze hier trots poseren op het moment dat de overdracht plaatsvindt, daar staan ze nog in de deuropening, maar of ze nu nog door één deur kunnen wagen we te betwijfelen.”

Melanie wil desgevraagd niets zeggen. “Ze wil niet zeggen wat er dan is en ook Peter Beense wil er niets over zeggen, Rachel zelf al helemaal niet. Er is wat gebeurd maar ik weet niet wat.”

Wat zegt Peter?

Wat zegt haar vader Peter ervan? Die bemoeit zich er niet mee uit angst dat alle Hazes-gelieerde zaken hem worden afgenomen. “De media is altijd bezig om zulke dingen naar voren te brengen, maar ik heb er in principe heel weinig mee te maken. Het is iets van mijn dochter en schoonzoon”, zegt hij in de Party.

Hij vervolgt: “Ik heb mij juist een beetje afzijdig gehouden, want ik wil mij er niet mee bemoeien. Volgens mij is nu alles op de rit, geregeld, besproken. Het gaat helemaal goedkomen. Mijn schoonzoon heeft afgesproken dat hij de koks nog begeleidt en opleidt. Mijn dochter zou het personeel ook opleiden, maar dat bleek niet nodig.”

Tja, zo kun je het ook noemen…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Stel dat u in Torremolinos bent, zou u dan naar het café van Rachel Hazes gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen