Eloise van Oranje krijgt boer in gezicht van RTL-ster: ‘Hou je bek!’

Eloise van Oranje, ook wel bekend als de gravinfluencer, krijgt een verbale boer in haar gezicht van Rob Goossens. De RTL Boulevard-ster wordt ziek van haar. “Hou gewoon je bek!”

Eloise © Instagram

Er zijn ongelooflijk veel influencers die als ‘irritainment’ dienen: van Anna Nooshin tot Marije Knevel en van Robbert Rodenburg tot Bas Smit. De een is nog irritanter dan de ander en Eloise van Oranje hoort absoluut bij dat gezelschap. Vooral haar recente hypocriete uitspraken over het klimaat zijn bij veel mensen verkeerd gevallen.

‘Hou je bek!’

Rob Goossens, een van de sterren van RTL Boulevard, haalt nu keihard uit naar Eloise. “Ze zegt zó vaak zulke stuitend domme dingen. Of het is gewoon inhoudelijk dom, dat ze gaat zeggen dat ze zich wel bij Extinction Rebellion zou willen aansluiten, maar dat ze vliegen ook heel leuk vindt. Zeg dan niks!”, briest hij in De BLVD Podcast.

Je moet niet doen alsof je begaan bent met het klimaat maar ondertussen van hot naar her vliegen, aldus Rob. “Ik bedoel: er zijn meer mensen die wel de sympathie hebben voor iets, maar de discipline niet kunnen opbrengen. Prima, dat maakt je ook mens, maar hou gewoon je bek!”

‘Dat je durft!’

Het stoort Rob ook dat Eloise roept dat ze zo baalt van haar bekendheid. “Dat ze dúrft te doen alsof het heel erg is dat ze bekend is en af en toe herkend wordt op straat… Zij heeft er echt zélf voor gekozen. Als zij haar wenkbrauwen afscheert en de straat op gaat is er niemand die haar herkent.”

Eloise is ook wel de laatste van haar familie die mag klagen over haar bekendheid, vindt Rob. “Ze mist totaal dat haar nichtje Amalia gewoon allerlei dingen niet kan omdat ze bedreigd wordt door de mocromaffia en doet alsof zij het grootste slachtoffer van de situatie is.”

New York

Op dit moment is Eloise tijdelijk woonachtig in The Big Apple. “Ik hoop dat die stage in New York zó goed bevalt dat ze gewoon de rest van haar leven daar achter een of andere receptie gaat zitten en creditcards gaat swipen voor Russische toeristen. Dat wij lekker van haar af zijn.”

Wat Boulevard-collega Eric de Munck ervan vindt? “Ik ben het honderd procent eens met Rob.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gravin Eloise: lekker in New York blijven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen