Winston Post: ‘Ik moest masturberen van Gosschalk’

Winston Post is tijdens een ‘bijlessessie’ met casting director Job Gosschalk gevraagd om een potje te masturberen. Daarop brak hij de ontmoeting direct af. Dat vertelt de bekende acteur tegen de NOS. Gosschalk is vandaag uit de kast gekomen als de vieze man van Hilversum en inmiddels durven slachtoffers zich met naam en toenaam te noemen. Post: “Ik denk dat het feit dat ik niet inging op zijn lesmethodiek, zeker geen positieve invloed op mijn carrière heeft gehad, eerder andersom.

De NOS sprak de laatste tijd met meerdere acteurs over seksuele intimidatie en hun sessies met Gosschalk, aldus de omroep. Een van hen is dus acteur en presentator Winston Post.

Helaas is mij dit ook overkomen: machtsmisbruik door toedoen van seksuele intimidatie“, zegt Post. “Alles natuurlijk onder het mom van dat het erbij hoort als je acteur bent en je geen gêne moet hebben.

Vorige week bleek uit onderzoek van de NOS al dat een docent van de Toneelacademie Maastricht zich schuldig lijkt te hebben gemaakt aan machtsmisbruik en seksuele intimidatie.

Harvey Weinstein-achtige verhalen zoals deze stapelen zich de laatste tijd op. De hashtag ‘metoo’ is de laatste tijd trending, vanwege de enorme hoeveelheid van dit soort verhalen.

Lees ook:
‘BN’ers houden Nederlandse Harvey Weinstein geheim’ (twee weken geleden)
Andries Knevel weet wie Hollandse Harvey Weinstein is (twee weken geleden)
Andries Knevel loog over Hollandse Harvey Weinstein (twee weken geleden)
Nederlandse Harvey Weinstein wil niet reageren (twee weken geleden)
‘Naam Hollandse Harvey Weinstein binnenkort bekend’ (vorige week)
Ook AD hint op Nederlandse Harvey Weinstein (vorige week)
‘Nederlandse Harvey Weinstein’ blijkt Job Gosschalk’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen