Hélène Hendriks’ 65-jarige liefje gespot op terras in Breda: ‘Kijk!’

Hélène Hendriks valt op rijpe mannen en ze is nu al een tijdje samen met de 65-jarige oude knar Frans Vinju. De twee zijn nu voor het eerst samen gespot en wel door een tipgever van Privé.

Hélène Hendriks © SBS

Voor Hélène Hendriks hoeft het allemaal niet zo strak en jong te zijn. De presentatrice valt juist op wat ouder, op wat grijzer. Iemand met de looks van Johan Derksen eigenlijk. Ze is nu al een tijdje samen met de 65-jarige Frans Vinju – een foto vindt u hier – en grijze haren heeft hij gelukkig genoeg. Hij valt behoorlijk in de smaak bij de 43-jarige tv-ster.

Tikkie verveeld

Het is evident dat Hélène niet op toyboys valt, vertelt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds op de Telegraaf-site. “Nee, integendeel. Haar Frans is 22 jaar ouder dan zij. Het gaat er wel eens over aan tafel bij VI, maar ze laat er nooit iets over los. Laatst zat ze op het terras in Breda en daar zijn de eerste foto’s gemaakt van Hélène samen met Frans.”

Die foto’s, gemaakt door Rien de Deugd jr., staan in de nieuwste Privé. Op pagina acht en negen, voor wie het in de supermarkt even door wil bladeren. Heel boeiend zijn de foto’s niet: we zien Hélène in een zwarte legging, een zwart sportief jack en een zwarte pet op zitten, met haar handpalm onder haar kin. Een tikkie verveeld eigenlijk.

Blauwe trui

En dat is ook niet zo gek: hoewel ze op een gezellig druk terras in Breda zitten, is die Frans gewoon de hele tijd met zijn telefoon bezig. Hij draagt een blauwe trui en heeft een gek oranje leesbrilletje op. Om zijn nek hangt een oranje koker waar die leesbril in past. Over zijn grijze haren heen zit een zonnebril, die hij weer opdoet als hij zijn telefoon weglegt.

We zien dat Frans een kopje cappuccino besteld heeft op het terras van Café Moeke op de Bredase Ginnekenmarkt en Hélène heeft – zo lijkt het in elk geval – een latte macchiato besteld. “Hij zit in de hockeywereld in Breda”, legt Evert uit. “Ze zijn niet getrouwd, maar hebben wel een samenlevingscontract.”

Bavel

Hélène en Frans wonen samen in het Brabantse Bavel. “Het gaat er af en toe over of ze gaat trouwen”, aldus Evert. “Ze zegt wel van een jurk te houden en van een dag met al haar vrienden, maar of het er gaat komen…”

Waarschijnlijk niet, en dat komt omdat die Frans zo gesteld is op zijn privacy, zegt de Privé-baas. “Iemand die zó gesteld is op zijn privacy en niet in de publiciteit wil, die kan maar beter niet trouwen, want gegarandeerd komen daar fotografen op af natuurlijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hélène Hendriks valt op ouder. Zou ze een leuk setje vormen met Johan Derksen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen