Mediacourant.nl / Policy

Mediacourant bericht al sinds januari 2004 dagelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de media. De nadruk ligt daarbij op televisie en radio.

Policy – Elke bezoeker van het weblog heeft de mogelijkheid om te reageren op artikelen. Mediacourant behoudt het recht voor om niet-gerelateerde of kwetsende reacties te verwijderen. De inzenders zijn verantwoordelijk voor de geplaatste reacties.

Huisregels – De inhoud van door bezoekers geplaatste reacties valt onder de verantwoordelijkheid van de inzenders. Zodra een bezoeker een reactie plaatst die niet voldoet aan onderstaande huisregels, bestaat de mogelijkheid dat deze reactie verwijderd wordt.

1) Discriminerende reacties zijn niet toegestaan
2) Reacties waarin men zich onfatsoenlijk uit, zijn niet toegestaan
3) Commerciële boodschappen (spam) zijn niet toegestaan
4) Persoonsgegevens (bijv. telefoonnumers) mogen niet worden gepubliceerd
5) Discussies dienen te gaan over de inhoud van het artikel. Zodra u kritiek heeft op of vragen heeft aan Mediacourant, kunt u gebruikmaken van het Mailformulier

Als u een klacht heeft over een reactie of vragen heeft over het plaatsen van reacties, kunt u contact opnemen met Mediacourant via het mailformulier.

Tips en persberichten – Voor tips, persberichten en reacties kunt u ons bereiken via redactie @ mediacourant.nl. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het Mailformulier.

Redactie – Mediacourant is een uitgave van Mediacourant. U kunt de redactie bereiken via redactie @ mediacourant.nl.

 

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen