RSS Informatie

Via de RSS-feed van Mediacourant ontvangt u altijd het laatste nieuws als eerste op de computer. Het enige wat u daarvoor nodig heeft is een zogenaamde RSS-reader. Via een RSS-reader kun je verschillende RSS-feeds toevoegen en zichtbaar maken op je computer. Op deze manier krijg je het laatste nieuws automatisch binnen via je computer. In browsers als Firefox is een RSS-lezer ingebouwd.

De RSS-Feeds van Mediacourant.nl

De afbeelding “http://www.mediacourant.nl/wp-content/themes/default/images/icon_rss.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat. Mediacourant.nl Nieuws
De afbeelding “http://www.mediacourant.nl/wp-content/themes/default/images/icon_rss.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat. Mediacourant.nl Reacties

Gebruikers van RSS kunnen zich abonneren op verschillende feeds van hun favoriete sites en krijgen dan via RSS automatisch een boodschap wanneer webpagina’s zijn geactualiseerd. De kop en de eerste regels van nieuwe berichten zijn te lezen. Wie doorklikt op het bericht komt op de oorspronkelijke website uit.

Om RSS-feeds te bekijken heeft een computergebruiker een ‘RSS-lezer’ nodig. Er zijn diverse RSS-lezers beschikbaar, zoals Sharpreader en Feedreader.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen