Patty Brard vindt Matthijs er héél slecht uitzien: ‘Lichtman ontslaan!’

Patty Brard vindt dat Matthijs van Nieuwkerk er echt héél erg slecht uitziet in zijn sorry-interview met RTL Boulevard. “Ik had gelijk de lichtman ontslagen. En de kapper ook.”

Patty Brard en Matthijs van Nieuwkerk © SBS, RTL

Matthijs van Nieuwkerk is weer terug van weggeweest: hij heeft een vierjarig miljoenencontract getekend bij RTL 4 en gisterenavond zat hij met een groot sorry-interview in RTL Boulevard. De meningen over zijn terugkeer zijn verdeeld, maar over één ding is men het eens: wat ziet het televisie-icoon er plotseling oud úít!

‘Net Catherine Keyl!’

Werkelijk iedereen schrikt ervan. “Weet je op wie die lijkt? Catherine Keyl!”, giert René van der Gijp in Vandaag Inside.

Johan Derksen: “Hij is wel tien jaar ouder geworden.”

Daar is tv-kenner Rob Goossens het mee eens, zegt hij in RTL Boulevard. “We zien op de beelden dat hij er tien jaar ouder uitziet. Het is niet dat hij er zomaar mee wegkomt.”

‘Heel getekend’

Angela de Jong schrikt er ook wel van, geeft ze aan in Beau. “Hij zag er wel echt getekend uit.”

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade aan dezelfde talkshowtafel: “Je ziet dat het iets met hem gedaan heeft.”

MAX-diva Janny van der Heijden daarop: “Hij komt wel een beetje geknakt over, vind ik. Ik denk wel dat hij heel erg het gevoel heeft dat hij moet uitleggen wat er gebeurd is. Ik denk niet dat hij zomaar denkt van: ik kan weer terugkomen. Dat geloof ik niet.”

Patty schrikt

Patty Brard vindt het ongekend. “Ik vond vooral dat hij er heel slecht uitziet. Dat hij echt gewoon tien jaar ouder is geworden in het afgelopen jaar en er ongelukkig uitziet, dus ik zie wel iemand… Ik zeg zelf altijd: ik heb nog nooit iemand gezien die gelukkiger wordt van stoppen met werken. Nou, dit is het levende bewijs daarvan”, zegt ze in Shownieuws.

Ze vervolgt: “Het ziet er zó ongelukkig uit. Je ziet het ook echt. Slechte make-up ook. Ik had ook deze lichtman gelijk ontslagen als ik hem was én de kapper.”

‘Ontslaan!’

Ah, zit Patty nog steeds in die denkwereld? Ze is al eens door Victor Vlam neergezet als de vrouwelijke Matthijs en Yvonne Coldeweijer maakte zeven maanden geleden bekend dat er een vreselijk groot schandaal over Patty in de lucht hangt. Het is de tv-diva tot nu toe bespaard gebleven, maar het kan alsnog ieder moment uitkomen.

Over Patty’s ontslagopmerking merkt collega Bart Ettekoven op: “Dat lijkt me een heel slecht idee om daar meteen mee te beginnen.”

Patty: “Dit was een grap. Hahaha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het idee dat er over Patty Brard ook nog wel wat naar buiten gaat komen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen