Patty Brard negeert juicedreiging Yvonne: ‘Ben er gauw klaar mee’

Patty Brard wil niet inhoudelijk reageren op de serieuze juicedreiging van Yvonne Coldeweijer. “Als het niet opbouwend is, dan ben ik er al gauw klaar mee”, aldus de tv-diva.

Yvonne Coldeweijer en Patty Brard © YouTube, NPO

Het zou zomaar kunnen dat er een groot schandaal over Patty Brard op komst is. Volgens Yvonne Coldeweijer speelt er iets waar de honden geen brood van lusten: “Ik weet dingen van haar die zij heeft gedaan en daar heb ik ook bewijs van. En zij weet het, Patty. Zij weet wel wat ik bedoel. Het heeft te maken met een andere BN’er en Patty weet het heel goed.”

Juicedreiging

Yvonne vertelde dit twee weken geleden in haar podcast, maar gaf aan dat ze het nog niet op straat kan gooien: “Ik kan het niet zomaar zeggen, want ik heb maar één bron, oké. I’m working on it, I’m working on it.”

Wat is hier aan de hand? Patty weet natuurlijk dondersgoed van deze juicedreiging, maar ze weigert er iets over vertellen. Op de avond dat Yvonne’s uitspraken het nieuws haalden, zat Patty in Shownieuws. Daar werd Yvonne kort aangestipt in verband met een ander onderwerp, maar toen hield Patty wijselijk haar mond.

Oud en wijs

Patty lijkt er bewust voor te kiezen om Yvonne te negeren. Ook nu ze te gast is in de podcast Paul’s Huisfeest, die ná Yvonne’s uitspraken is opgenomen. Daarin probeert presentator Paul Barewijk haar een reactie te ontlokken.

Eerst vraagt Paul hoe Patty omgaat met kritiek. Ze reageert: “Ik ben oud en wijs genoeg om kritiek te kunnen aanvaarden en om daar wat mee te doen en als het niet opbouwend is, dan ben ik er al gauw klaar mee.”

Last van juice?

Paul, die uiteraard óók weet van de juicedreiging, vraagt dan sluw: “Nooit last van gehad van bladen of dingen? Nou ja, tegenwoordig heb je juicekanalen… We kennen ze allemaal.”

Patty laat zich niet uit de tent lokken. “Ik heb niet zo’n last van wat men van mij vindt. Als je op je 68ste jezelf nog in een hokje moet verschuilen omdat iemand wat van je vindt… Ja, er zal altijd w… Je kan niet het hele land pleasen, hè? Er zal altijd wel iemand wat vinden of wat ehh…”

‘Ze vinden niets!’

Het geestige is dat Patty’s programma Shownieuws twee andere BN’ers wél verwijt niet te reageren op juice van Yvonne, namelijk Aaf Brandt Corstius en Marc-Marie Huijbregts. Zij hebben volgens Yvonne bloedbonje met elkaar.

Deskundige Bart Ettekoven: “We hebben gevraagd wat ze ervan vinden, maar daar vinden ze even helemaal niks van.”

En Evert Santegoeds: “Ja, we hebben gevraagd wat ze ervan vinden, maar daar hebben we niets van gehoord.”

Nou, dat zal bij collega Patty een stuk makkelijker gaan. Die zit de helft van de week recht voor hun neus. Spannend!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Shownieuws vraagt Patty Brard niet, maar Marc-Marie en Aaf wél naar de juice van Yvonne. Vriendjespolitiek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen