Man Doutzen Kroes faalt op Koningsdag: ‘Het viel stil in Breda’

Sunnery James, de man van Doutzen Kroes die een dj-duo vormt met Ryan Marciano, kreeg de handen niet op elkaar met zijn optreden op Koningsdag. “Ja, het viel gewoon stil in Breda.”

Sunnery James © NPO, RTL

Radio 538 organiseert ieder jaar in Breda een gigantisch feest ter ere van Koningsdag. Er treden altijd grote namen op uit het volkse genre, maar er treden ook dj’s aan. RTL Boulevard-ster Rob Goossens nam er gisteren een kijkje en merkte dat het publiek vooral zat te wachten op types als Gerard Joling, vertelt hij in de showrubriek.

‘Het viel dood’

Rob vertelt dat er ook dit jaar weer een enorme mensenmassa op het plein stond. “Ja, 40 duizend man, dat kan niet níet leuk zijn natuurlijk, maar wat me wel heel erg opviel was dat er een heel groot contrast was tussen de dance-acts en de meezingers.”

Hij vervolgt: “Je zou zeggen: je gaat daar met z’n allen een beetje een dansje doen, dus dat vinden de mensen leuk, maar zelfs bij de grootste dj’s, Ryan & Sunnery bijvoorbeeld, viel het gewoon dood. Zelfs als ze zeiden: ‘Breda, laat je horen!’”

Meezingers

Luuk Ikink schrikt ervan dat de vriend van Doutzen Kroes totaal niet in trek was. “Liet Breda niks horen?”

Rob: “Nee, nee!”

Eddy Zoëy: “Stond het te zacht ofzo?”

Rob: “Nee, volgens mij niet.”

Luuk: “Ze hadden gewoon zin in meezingers?”

Rob: “Daar kwam het op neer. Gerard Joling viel gigantisch in de smaak, Emma Heesters, Son Mieux ging ook prima, maar de dj’s hadden een wat lastigere dag.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Doutzen Kroes zich moet uitspreken tegen haar zwager?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen