Maxime Meiland kort namen gasten af: ‘Patty noemt ze Pat, irritánt!’

Maxime Meiland wekt ergernis op door alle BN’er-gasten in Chateau Meiland VIPS aan te spreken alsof ze hen al jaren kent. “Ze zegt de hele tijd Pat tegen Patty Brard. Echt zó irritant!”

Patty Brard en Maxime Meiland © SBS

Privé-sterjournalist Jan Uriot ergert zich vreselijk aan de manier waarop Maxime Meiland zich gedraagt in de nieuwe tv-show Chateau Meiland VIPS, waarin zij en haar familie bekende Nederlanders ontvangen. De showbizzkenner vindt dat de Meiland-telg zich eens een keer wat bescheidener moet opstellen, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Pat en Syl

Jan wordt kotsmisselijk van Maxime. “Dat schreeuwende dochtertje, hoe heet die ook alweer? Maxime. Ja, die kent de gasten niet. Ik bedoel: die kende Patty Brard niet en Sylvia Geersen ook niet. Martien kent die mensen wel. Maar wat doet ze, meteen vanaf het begin? Die naam gaat ze afkorten. De voornaam.”

Het wekt bij Jan ongelooflijk veel irritatie op. “Dus meteen ‘Pat’. ‘Hallo Pat!’ Je kunt ook Patty zeggen toch? Sylvia werd gewoon constant ‘Hé, Syl!’ genoemd. Alsof het haar beste vriendinnetje is!”

‘Heel raar’

Co-host Jordi Versteegden vraagt Jan: “Daar kun jij niet tegen?”

Jan: “Nou, dat vind ik heel raar.”

En wat vindt hij van de slotrubriek van Chateau Meiland VIPS? “Ja. Aan het eind van die uitzendingen zit er zoiets in dat ze hun handen in de klei moeten stoppen en dat wordt dan in de tuin gehangen.”

In de klei

Gelukkig hebben de Meilandjes ervoor gekozen dat de BN’er-gasten hun handen moeten vereeuwigen en niet hun voeten, aldus Jan. ” Ik ben blij dat ze dat niet met de voeten doen, want we hadden ook John de Bever.”

“Als die met z’n voeten in de klei was gegaan… Ik denk niet dat het heel smakelijk is om dan nog in de tuin te gaan zitten. Heb je die foto’s gezien?!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen