Walgt André Hazes jr. van media na periode van ophef? ‘Mag niet’

André Hazes jr. heeft overduidelijk niet de rechtbankwoede van zijn moeder geërfd. Waar zij al een verbod op ‘gecremeerde kroket’ wilde, laat Dreetje zich veel meer welgevallen. Waarom?

André Hazes jr. © RTL

Het incasseringsvermogen van André Hazes jr. is opvallend, zeker als je weet wie zijn moeder is. Er zijn in voorgaande jaren ongelooflijk veel roddels over hem verspreid, waarvan het merendeel later ook gewoon echt waar bleek te zijn. Maar er zal vast een gerucht tussen hebben gezeten dat niet helemaal klopte. Toch stapte hij nooit naar de rechter…

Mond houden?

André heeft overduidelijk niet zulke lange tenen. “Ik probeer nu enkel nog positiviteit te verspreiden”, legt hij uit in weekblad Story. “Oké, dingen zoals de opvoeding van mijn zoon moet ik serieus nemen. Maar ik vind dat we ons over alles te druk maken, en vooral over wat anderen doen met hun leven.”

Vindt hij niet dat media en critici eens hun mond moeten houden? “Nee, ik heb zelf voor dit vak gekozen en weet wat erbij hoort. Als het goed gaat, worden er allemaal leuke dingen geschreven en dat vind ik supertof. Dan moet je aanvaarden dat er ook over je wordt gepraat als het wat minder goed gaat.”

Boos op media

Je kunt niet alleen maar bejubeld willen worden als je meedraait in de showbizz, zegt André. “Ik vind niet dat ik boos mag zijn op de media omdat ze schrijven over mijn fouten.”

Kritiek vindt André in sommige gevallen wel lastig, geeft hij toe. “Soms worden er ook dingen gezegd die niet waar zijn, maar dat vind ik hoogstens een beetje irritant. Behalve die ene keer dat er werd beweerd dat ik weer dronk, terwijl ik al een jaar clean was. Ik had daar toen zo hard voor gewerkt…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. heeft nog nooit een rechtszaak aangespannen over roddels. Slim of slap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen