Rachel Hazes verhuist half naar Spanje: ‘Rustig op afscheidsfeest’

Rachel Hazes verhuist half naar Spanje nu ze daar een of ander brasserietje heeft overgenomen. “Het zal niet heel druk worden op haar afscheidsfeestje”, voorspelt Evert Santegoeds.

Rachel Hazes © NPO

Om de nalatenschap van André Hazes nog verder uit te wringen, heeft Rachel Hazes nu een of ander brasserietje in een ordinaire Spaanse badplaats overgenomen en die opent ze over een paar maanden als ‘Casa Hazes’. En daarom gaat ze half verhuizen. “Echt verhuizen is een groot woord, maar ze zal er heel veel zijn”, laat haar manager weten.

Pak van mijn hart

Johan Derksen vindt het goed nieuws. “Een pak van mijn hart. Dan zijn we van een hoop artikelen in die kutbladen af. Of ze een gemis is? Nee, die vrouw was aandachtsziek. Ik weet niet wat er met die vrouw was, maar je kon geen krant openslaan of het ging weer nergens over”, reageert hij in Vandaag Inside.

Collega René van der Gijp is er klaar mee. “Die hebben er een puinhoop van gemaakt, wat ik heel erg zonde vind. Je hebt maar een leventje, joh, probeer het lekker te houden met elkaar. Doe niet zo moeilijk alsjeblieft zeg.”

Johan: “Als je erin slaagt om met al je kinderen ruzie te hebben, dan doe je iets verkeerd.”

Afscheidsfeestje

Hoe dan ook: nu heeft ze dus een brasserie en gaat ze half emigreren naar Spanje. “Mocht Rachel voor zichzelf zo’n onbeholpen afscheidsfeestje gaan organiseren als altijd te zien is in het tv-programma Ik Vertrek, met Spaanse vlaggetjes en kannen sangria, dan zal het er waarschijnlijk niet heel druk worden”, schrijft Evert Santegoeds in De Telegraaf.

Evert, die al jaren wordt uitgekotst door Rachel, wijst op de vele ruzies die ze met iedereen heeft. “De meeste mensen, onder wie haar eigen kinderen, zwaaien haar wel uit van een afstandje.”

Timing kan beter

Het is het perfecte moment voor Rachel om te gaan verhuizen, vervolgt Evert. “De timing kan bijna niet beter, nu niets en niemand haar nog in Nederland houdt. Zij ligt overhoop met haar hele familie – inclusief haar kinderen, vader, zus en zwager – en met al haar voormalige vriendinnen onder wie haar ex-bestie Marieke.”

Denkt Evert dat die brasserie een succesverhaal wordt? “Wil het een succes worden dan zal Rachel iets radicaal moeten veranderen: mensen om zich heen gaan verzamelen, in plaats van ze allemaal tegen zich in het harnas te jagen.”

Theekraam

Maar Rachel had toch ook nog een of andere theekraam in het centrum van Amstelveen? Wat is daarmee gebeurd? “Dat is ook zo onduidelijk. Als je dat vraagt in het theehuisje, dan mag niemand er wat over zeggen”, zegt Evert in de podcast Strikt Privé.

Hij besluit: “Ze wordt eigenlijk niet meer gezien, het werd groot gelanceerd, maar het zou kunnen dat ze door de achterdeur vertrokken is. Het bestaat nog wel. Of het nog van haar is, daar wil niemand wat over zeggen.”

Brasserieherrie

Er is op de socials flink wat te doen over de aankoop van Rachel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes over een jaar nog omkijkt naar die tent?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen