Antoinette Hertsenberg verschijnt met dochter op tv, lijkt net kloon

Hé, dat is geestig: Antoinette Hertsenberg verscheen gisterenavond samen met haar dochter op televisie en ze lijken als twee druppels water op elkaar. “Ja, precies. Spitting Image!”

Antoinette Hertsenberg en Eva Koffeman © RTL

Antoinette Hertsenberg zien we normaal gesproken alleen maar in haar Radar-studio staan, maar tussen al die uitzendingen door heeft ze het afgelopen jaar ook gewerkt aan een kookboek met haar dochter Eva Koffeman. Hun bewuste boekje, Repeat, mochten ze gisterenavond eventjes promoten in een kort item van RTL Boulevard.

Vegan-boekje

Wat heeft de 59-jarige Antoinette precies gemaakt? “Al lange tijd schotelt Antoinette Hertsenberg ons haar vegetarische boeken voor”, leidt Luuk Ikink het item in. “Nu tovert ze er voor het eerst één met haar dochter Eva uit de oven. De twee brengen het boek Repeat uit, dat is een vegan-variant, en wij spraken ze.”

Het is goed om de mensen meer te wijzen op veganistisch eten, legt Antoinette uit. “Het kan dus ook. Vegan, makkelijk, toegankelijk en ook voor doordeweeks. Dat bewijst dit boek eigenlijk.”

Eva in beeld

Dan komt haar dochter Eva in beeld en zij blijkt echt als twee druppels water te lijken op haar moeder. “Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar je moet een manier zien te vinden dat het net zo lekker wordt en die manier, daar hebben wij vijf jaar over gedaan om die te vinden, en al die recepten staan in ons boek”, vertelt ze.

Wat leert ze van Antoinette? “Wat ik wel echt van mijn moeder heb geleerd is hoe fijn het is om zelf een maaltijd op tafel te zetten en hoe makkelijk dat ook kan zijn, dus dat je eigenlijk vaak sneller en lekkerder uit bent als je zelf iets maakt dan wanneer je iets bestelt.”

Spitting Image

De sterren van RTL Boulevard reageren verbaasd. “Je ziet wel echt dat het moeder en dochter zijn”, aldus Luuk Ikink.

Collega Daphne Bunskoek: “Ja, precies. Spitting Image.”

Arno Kantelberg: “Wie was de moeder eigenlijk?”

Daphne: “Ja, haha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Antoinette Hertsenberg met Radar moet terugverhuizen naar NPO 1?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen