Patty Brard zwijgt in Khalid & Sophie: ‘Alleen maar gebakken lucht’

Makkelijk verdiend: Patty Brard zat gisterenavond voor een mooie gage als tafeldame in Khalid & Sophie, maar besloot helemaal niets te zeggen. “Alleen maar gebakken lucht.”

Patty Brard en Khalid Kasem © NPO

Het zijn voor BN’ers de krenten uit de pap: lucratieve tv-klusjes waar je maar een uurtje voor op hoeft te komen dagen. De gages zijn riant, tot wel 1.500 euro. Ook Khalid & Sophie heeft zo’n goed betaald klusje: een uur aan de zijde van Khalid Kasem of Sophie Hilbrand zitten. Zó goed betaald dat Heleen van Royen zelfs exclusiviteit heeft beloofd.

Zwijgende Patty

Patty Brard is ook vaste gast en was gisterenavond weer aan de beurt. Een hartstikke leuke schnabbel, maar waar wordt ze nou eigenlijk voor betaald? De tv-diva besloot zo’n beetje de hele uitzending te zwijgen. Alleen aan het begin maakte ze een statement over dat ze daar geen gebakken lucht wilde komen verkopen.

Gastheer Khalid Kasem: “Ja, goedenavond, welkom allemaal, welkom aan mijn gasten. Ja, Patty, ik begin bij jou. Normaal beginnen we een show met iets luchtigs.”

Diana Ross

Ditmaal dus niet, aldus Patty. “Ja, het voelde niet goed. Ik ben al de hele dag aan het denken: wat zal ik nou voor luchtig nieuws meenemen? Ik dacht nog: Diana Ross komt.”

Diana Ross geeft vanavond een optreden in Amsterdam en Patty heeft ervoor gekozen om het Gouden Televizier-Ring Gala daarvoor te laten schieten. Maar daar wil ze het dus niet over hebben. “Ik dacht aan allerlei dingen, maar ik krijg een ding niet uit mijn netvlies en dat zijn gewoon de beelden vanuit het oorlogsgebied.”

Gebakken lucht

Patty vindt het niet gepast om momenteel over dit soort randzaken te praten, zegt ze. En dat is opvallend, omdat ze in Shownieuws avond na avond niets anders doet. “Het voelt allemaal als gebakken lucht wat ik hier aan kom dragen, dus ik dacht: ik ga gewoon helemaal niets meenemen, ik ga gelijk naar de essentie van het verhaal met jou.”

Khalid had gasten aan tafel zitten om te praten over de oorlog tussen Israël en Hamas. Patty: “Ik denk dat jullie met z’n drieën daar veel meer over kunnen vertellen, want wat ik heb toe te voegen is gebakken lucht en dat is de enige lucht die zij willen met z’n allen. Dat is het enige dat ze willen.”

Uur lang stil

Khalid is het daarmee eens. “Ik denk dat veel mensen dat voelen, dus laten we gelijk maar gaan naar de situatie.”

En zo was Patty zo goed als een uur lang stil:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard zegt niets in Khalid & Sophie. Zonde van het belastinggeld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen