Lauren Verster reageert op keiharde aanval Rob Goossens: ‘Zuur!’

Lauren Verster reageert op de verschrikkelijk harde aanval van Rob Goossens. Ze vraagt zich af welke prestaties hij dan zelf heeft neergezet in zijn leven. “Hm, een beetje zuur.”

Rob Goossens en Lauren Verster © RTL, NPO

Rob Goossens heeft met twee mediavrienden een prijs uitgereikt aan wat volgens hen het slechtste programma en de slechtste presentator van het jaar is. De RTL Boulevard-ster koos voor Lauren Verster en in het juryrapport schrijft hij haar echt verschríkkelijk de grond in. Hij heeft het daarin namelijk over een mislukt randfiguur.

Lauren reageert

De aanval is niet alleen keihard, maar ook onverwacht. Lauren maakt inderdaad geen televisie voor de massa en is lange tijd een beetje overgewaardeerd, maar is zij nou echt de slechtste presentatrice op de beeldbuis?

Lauren reageert bij Shownieuws met een sneer aan het adres van Rob. “Ik voel me vereerd. Een prestigieuze prijs uit de handen van een prestigieuze journalist! Had hij nou zelf de Nipkowschijf gewonnen?”

‘Beetje zuur’

Evert Santegoeds vindt die reactie een beetje aangebrand, zegt hij. “Hm, een beetje zuur. Maar Peter Gillis (de nieuwe beste vriend van Evert, red.) reageerde wél leuk. Die zei gewoon: ‘Nou, kom maar langs en ik neem hem in ontvangst.’”

De nieuwe showbizzkenner Eline de Ruig heeft wel begrip voor Lauren. “Ik vind het eigenlijk gewoon een hele stomme prijs. Ik snap niet zo goed waarom mensen deze prijs moeten krijgen, maar goed.”

Knipoog

Rob heeft in RTL Boulevard gezegd dat we de prijs niet zo serieus moeten nemen. “Voor de duidelijkheid: neem deze prijs ook alsjeblieft met een grote knipoog.”

Collega Luuk Ikink: “Er zitten drie mensen in de jury, hè, waaronder jij. Hahaha. En twee vriendin.”

Rob: “Ja. En nu?! Wat wil je daarmee zeggen? Ik had het ook in mijn eentje kunnen doen!”

Mooie vrouw

Rob benadrukt dat hij Lauren wel knap vindt. “Het is niet omdat we haar niet aardig vinden en zeker niet omdat we haar niet knap vinden, want het is een van de mooiste vrouwen op televisie.”

Collega Clarice Stenger: “En ze is ook helemaal niet zo slecht, Rob.”

Rob: “Haar programma’s zijn niet de moeite waard en dat is toch uiteindelijk het objectieve criterium waar we iedereen aan houden.”

Randen van de nacht

Clarice: “Kon je nou niemand slechters verzinnen dan Lauren Verster?!”

Rob besluit vals: “Nou ja, er worden in de randen van de nacht wel nog slechtere dingen uitgezonden, maar waar helemaal niemand naar kijkt, dat vind ik ook de prijs niet waard.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie steunt u in dit showbizzconflict?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen