VI-ster Arend Jan Boekestijn woest op Story-baas: ‘Geblokkeerd’

Vandaag Inside-ster Arend Jan Boekestijn is behoorlijk pissig op Guido den Aantrekker. Hij heeft de baas van de Story geblokkeerd op X, maar waarom? “Zalvende overbeet!”

Arend Jan Boekestijn en Guido den Aantrekker © SBS

Het is een eeuwig dilemma voor Vandaag Inside: het programma bedient een rechts-conservatieve achterban, maar met name presentator Wilfred Genee wil ook graag andere geluiden laten horen. Sinds enige tijd zien we Arend Jan Boekestijn veelvuldig in het programma om de wereldproblemen te duiden en hij is niet bepaald rechts-conservatief…

Liever dood

Sterker nog: Arend Jan ‘gaat nog liever dood‘ dan dat hij op de partij van Geert Wilders zou stemmen. En dat soort uitspraken vallen héél erg verkeerd bij de vaste kijkersschare van VI.

Ook Story-baas Guido den Aantrekker, die het niet onder stoelen of banken steekt dat hij behoorlijk rechts-conservatief is, vindt Arend Jan niet om aan te zien. Hij ergert zich vooral aan de uitspraken die Arend Jan aan het begin van de week deed over de ruzie tussen Geert Wilders en zijn politieke collega Frans Timmermans.

Overbeet

Als Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes, opmerkt: “Volgens Boekestijn is Wilders aan het opruien. Waanzinniger wordt het niet”, dan laat Guido zich ietwat beledigend uit over Arend Jan: “Zit die zalvende overbeet er weer?”

En met die belediging was voor Arend Jan de maat vol. Hij heeft Guido daarna direct geblokkeerd op X. En dat leidt weer tot hilariteit bij de Story-baas: “😂.”

Niet te harden

Arend Jan krijgt het echt behoorlijk te verduren op X. De achterban van VI zegt de verschrikkelijkste dingen over hem. Zo wordt hij een ‘randdebiel’ genoemd en een ’totale nitwit’.

En een ander zegt: “Voor het eerst Vandaag Inside afgezet. Die Boekestijn is niet te harden. Dat is de marionet van Rob de Wijk. En dat is te horen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen