Rutger Castricum plaagt Raymond Mens: ‘Jij commerciële hond!’

Rutger Castricum plaagt zijn collega Raymond Mens live op televisie met de poeha over zijn onderhandelingen met Talpa. “Wat ben jij eigenlijk een commerciële hond geworden!”

Raymond Mens en Rutger Castricum © SBS 6

Overal waar hij komt loopt Raymond Mens te roeptoeteren over zijn onderhandelingen met Talpa en dat hij daar wel 200 duizend euro per jaar kan gaan verdienen, maar wordt dat allemaal niet een beetje too much? Mediakenner Victor Vlam denkt van wel en heeft Talpa in het algemeen en de talkshow De Oranjezomer in het bijzonder geadviseerd om dat onderwerp te staken.

Lucratieve theatertour

Daar wordt naar geluisterd, want gastvrouw Hélène Hendriks ging het onderwerp in de aflevering van gisteren – met Raymond aan tafel – volledig uit de weg. En dat terwijl ze er vorige week nog uitgebreid de aandacht op vestigde toen ze oud-SBS-baas Tina Nijkamp de ruimte gaf om Raymond live op tv zelfs op 250 duizend euro te waarderen.

Raymond begon ditmaal wél over zijn aanstaande lucratieve theatertour: “Ik kan me voorstellen, Hélène, dat er net mensen zaten te kijken met die discussie over FOX en Trump en die denken: wat interessant, kan ik daar niet meer over horen? Nou, dat kan, want ik sta in september en oktober in het theater.”

Commerciële hond

Het zou leuk zijn als kijkers willen komen, aldus Raymond. “Ik doe volgend jaar een theatertour, maar we hebben eerst nog twee try outs in Ankeveen en Helmond, dus mochten mensen daar in de buurt wonen, dan zijn ze van harte welkom.”

Tafelgast Jeroen Pauw: “Is dit de reclame al?”

Raymond: “Ik zag de reclame naderen, dus ik denk: nu moet het!”

Medetafelgast Rutger Castricum: “Wat ben jij een commerciële hond geworden!”

‘Niet normaal!’

Hélène vindt het ook wel wat te veel van het goede. “Niet normaal!”

Rutger: “Ik lees overal dat hij twee ton moet hebben!”

Hélène: “Nee, daar mag je het niet meer over hebben, hè? Daar mag je het niet meer over hebben.”

Rutger: “Nu weer over z’n theatertour. Raymond, het is uit op deze manier.”

Raymond: “Je bent van harte welkom!”

Even later stipt bargast Barend van Deelen de zanger van de hit Engelbewaarder aan: “Raymond, we kunnen blijven lullen over jouw twee ton, maar deze man pakte afgelopen zaterdag en zondag 70 duizend euro met deze track!”

Terug naar kruk?

De grote vraag is: mag Raymond straks bij Vandaag Inside óók aan tafel zitten, net als bij De Oranjezomer, of moet hij dan weer terug naar de barkruk? Johan Derksen: “Het enige wat ik daarvan zou kunnen zeggen is dat niet elke bargast ook een succes aan tafel is, want dat zijn zulke gespecialiseerde mensen die het bij hun specialisatie moeten houden.”

Johan Derksen lijkt ook te doelen op Raymond. Hij is gespecialiseerd in Amerika. Hij vervolgt op de VI-site: “Als die mee gaan zitten lullen, word ik daar niet blij van. Je moet aan bepaalde mensen de meninkjes overlaten en sommige mensen voelen zich dan geroepen om ook hun meninkje te geven en dat slaat dan als k*t op Dirk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kan Raymond Mens straks ook bij Vandaag Inside aan tafel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen