Frappant: Raymond Mens belt élke dag of hij ’s avonds in VI mag

Een beetje desperate of gewoon ambitieus? Raymond Mens belt letterlijk élke dag naar de eindredacteur van Vandaag Inside of hij die avond wel in de show zit. “Heb allemaal nieuwtjes!”

Raymond Mens © SBS 6

Het is geen geheim dat Raymond Mens, samen met onder anderen Job Knoester, bij de groep hoort die wel héél erg trots is om onderdeel uit te mogen maken van Vandaag Inside. Het liefst zit hij elke avond aan de bar. Dat lukt hem vooralsnog niet, maar hij hangt in elk geval wel elke dag aan de telefoon bij de eindredacteur, verklapt Wilfred Genee.

Hoogtepunt

Raymond bekent in de rubriek In De Wandelgangen dat hij het heel leuk vindt dat hij dit jaar in de kerstreclame van SBS 6 mag. “Hier heb ik echt jarenlang naar toegewerkt. Een hoogtepunt in mijn carrière, maar ik vind het stiekem wel heel erg leuk.”

Collega Sam Hagens: “Dat wou ik net zeggen! Jij vindt het heel erg leuk. Ik weet nog vorig jaar toen bij de Ziggo Dome, toen was ik met Raymond daarheen, en toen kwamen er natuurlijk heel veel mensen en vaste kijkers, want wij zaten gewoon in het publiek. Iedereen wilde met Raymond op de foto en hij ging voor iedereen even een momentje maken!”

‘Élke dag!’

Opvallend, vindt Sam. “Terwijl je misschien zou denken: op een gegeven moment wordt het vervelend. Nou, niet voor Raymond!”

Raymond: “Kunnen we morgen weer terug, zei ik?”

Sam: “Ja, die zei tegen mij: ‘Ik vind het écht heel leuk!’”

Dan klapt Wilfred uit de school. “Raymond is ook de enige medewerker die élke ochtend als eerste naar de eindredacteur belt: ‘Moet ik vanavond niet zitten?’ Echt élke dag! Gewoon élke dag!”

‘Niet geloven!’

Raymond wordt zichtbaar ongemakkelijk. “Niet geloven wat hij zegt!”

Dit is echter geen dolletje van Wilfred, maar bloedserieus. Hij: “Elke dag! Nee, serieus. Elke dag belt hij!”

Sam: “Neeeee! Echt?”

Raymond ontkent niet. Wilfred doet hem na: “‘Niet? Hoezo niet dan? Ik heb nog zoveel leuke nieuwtjes!’”

Merel Ek: “Ahhhw.”

Goednieuwsshow

Raymond moet natuurlijk wat nu de goednieuwsshow is gestopt of bijna gaat stoppen (niemand weet het). Wilfred: “Ja, die goednieuwsshow gaat stoppen. Dat hebben we trouwens nog geen een keer besproken. Zo weinig betekenis heeft het gehad.”

Merel: “Ja, het komt ook tussen de verkiezingen door natuurlijk…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Raymond Mens net iets te graag wil?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen