‘Raymond Mens moet écht stoppen over die twee ton van Talpa’

Raymond Mens moet echt een keer ophouden over zijn onderhandelingen met Talpa en de twee ton die hij schijnt te gaan krijgen, vindt mediakenner Victor Vlam. “Hij verliest zo sympathie.”

Raymond Mens © SBS 6

De reden dat Raymond Mens aan talkshowtafels zit, is omdat hij Amerikakenner is, maar tegenwoordig heeft hij het vaker over zichzelf en zijn ontplofte sterrenstatus dan over de Verenigde Staten. Het gaat met name veel over de 200 duizend euro per jaar die hij schijnt te gaan verdienen bij Talpa en waar mogelijk jaloezie over heerst bij het bedrijf.

Verhaallijn afsluiten

Victor Vlam vindt dat Raymond er een keer over op moet houden, laat de mediakenner blijken in de podcast De Communicado’s. “Als ik de mensen bij De Oranjezomer zou mogen adviseren, zou ik niet meer al te veel over dit contract en de salarisonderhandelingen doorgaan. Ik denk dat het goed is om deze verhaallijn af te sluiten.”

Het gaat er nu veel te veel over, meent hij. “Er is veel aandacht voor geweest naar aanleiding van de oproep, die ook ik gedaan heb. Ik denk dat dat mooi heeft uitgepakt voor Raymond Mens. Ik vind het in principe ook te prijzen dat hij daar verder heel open over is geweest”, begint hij.

Sympathie op het spel

Nu is het echter mooi geweest, vindt Victor. “Er was geen enkele krampachtigheid te bekennen die je soms bij andere mensen ziet, dus ik vind dat allemaal heel prijzenswaardig. Maar tegelijkertijd: er is ook wel een risico dat je op termijn de sympathie van het publiek gaat verliezen als het alleen maar over jouw salaris gaat, wat heel erg hoog is.”

De SBS 6-talkshow De Oranjezomer, waar Raymond vanavond weer aan tafel zit, moet er dus niet meer over beginnen, besluit de mediadeskundige. “Ik denk dat de mensen bij Talpa er goed aan doen om gewoon dit even te laten voor wat het is. En om andere dingen te gaan bespreken als die weer te gast is bij Vandaag Inside of De Oranjezomer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u ook dat Raymond Mens eens op moet houden over die twee ton van Talpa?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen