Raymond Mens basht Gordon: ‘Van stem moet hij het niet hebben!’

Raymond Mens deelt een lelijke sneer uit aan Gordon na zijn orkest-eis aan Vandaag Inside. “Ja, ik snap wel dat hij dat orkest erbij wilde. Van zijn stem moet hij het niet hebben!”

Gordon en Raymond Mens © RTL, SBS

Gordon heeft vorige week op het laatste moment zijn optreden bij Vandaag Inside afgezegd. Hij kwam ’s middags met allerlei smoesjes op de proppen: dan moest hij weer naar België, dan wilde hij weer niet zingen en opeens wilde hij alleen komen al er een heel orkest mee mocht. Maar daar is helemaal geen plaats voor in de studio van VI.

‘Zo sneu’

Het is duidelijk een paniekreactie, aldus Rutger Castricum in de rubriek In De Wandelgangen. “Ik heb het wel een beetje met hem te doen. Ik ken hem niet goed. Ik heb één avond met hem gedronken en dat was écht heel erg gezellig. Ik ben gelukkig wel in mijn eigen bed beland, maar ik vind het wel sneu voor hem. Het is echt een leuke gozer met humor.”

Presentator Wilfred Genee: “Hij moet het niet zo serieus nemen! Dat is wat ik de hele tijd denk.”

Raymond Mens: “Hij had hier moeten aanschuiven!”

Orkest erbij

Rutger zou dat ook een mooie stunt hebben gevonden van Gordon. “Ja, als hij hier was geweest, dan was er niks aan de hand geweest.”

Wilfred: “Hij wilde het orkest erbij hebben, maar dat past er helemaal niet in. Dat is het probleem. Er kan geen orkest bij.”

Raymond: “Ik snap wel dat hij dat wilde.”

Wilfred: “Ach, hou nou toch op.”

Raymond deelt vervolgens zijn sneer uit: “Dat is het hele idee van zijn album. Van zijn stem moet hij het niet hebben!”

Stekker eruit

Rutger denkt dat de VI-afzegging ook te maken heeft met het mislukken van zijn theatertour. “Ik denk dat hij dacht: dan kan ik leuk gaan doen bij die jongens van VI, maar ik weet al dat de stekker eruit gaat, er zijn niet genoeg kaarten verkocht, dat ga ik nooit meer redden. Het is ook een beetje triest hoor.

Raymond is wat harder voor Gordon. “Het is heel sneu, maar hij zit overduidelijk met zichzelf in de knoop natuurlijk. Alleen als je al die jaren cóntinu aan het uitdelen bent, zelfs nu nog door Dries Roelvink belachelijk te maken terwijl hij helemaal niemand kwaad doet, dan krijg je hem ook een keer terug.”

Incasseren

Gevoelens van medelijden voelt Raymond niet echt. Hij stoort zich vooral aan de lange tenen van Gordon. “We kunnen het allemaal heel sneu vinden, maar als je cóntinu uithaalt, dan hoort daarbij dat je ook moet incasseren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon is na vijf dagen alweer terug op Instagram. Hoe lang denkt u dat hij dit keer blijft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen