Dochter Linda de Mol voor niets naar Parijs: ‘Zonde van het geld’

Nu de Vandaag Inside-boycot is opgeheven, is verslaggeefster Noa Vahle (de dochter van Linda de Mol) in het kielzog van het Nederlands elftal afgereisd naar Parijs. “Zonde van het geld.”

Wilfred Genee en Noa Vahle © SBS 6

Het Nederlands elftal is al een paar dagen in Parijs ter voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk, die vanavond gespeeld wordt. Aangezien de Vandaag Inside-boycot is opgeheven door Oranje, is Noa Vahle de ploeg achterna gereisd. Ze zat gisterenavond met een liveverbinding in VI, maar dat was niet bepaald nieuwswaardig.

Saaie beelden

Noa was weliswaar aanwezig bij de persconferentie met bondscoach Ronald Koeman en Virgil van Dijk, maar hun antwoorden waren allemaal zó saai, dat VI die niet eens uitzond. “We hadden natuurlijk wel kunnen verwachten dat de overgang van Louis van Gaal naar een andere bondscoach best wel groot zou zijn”, zegt ze.

De dochter van Linda de Mol vervolgt: “Bij Louis kon je echt genieten. Dan had je je vraag gesteld en ging je achterover zitten en kon je gewoon lachen om wat daar gezegd werd. Dat maakte hem ook zo uniek. Ronald is wat serieuzer, wat inhoudelijker en die antwoordt gewoon op de vragen die hij voorgeschoteld krijgt. Dat is natuurlijk ook zijn taak.”

En Virgil dan? “Over Virgil van Dijk ga ik natuurlijk niets zeggen, want de boycot is er net af.”

Niet echt zin

Wilfred Genee vindt dat Ronald Koeman geen opgewekte indruk maakt. “Hij heeft er niet echt zin in als je hem zo ziet, hè?”

Het tweetal zorgt voor ergernis bij Johan Derksen. “Wat ik niet begrijp: iemand die beroepsmatig voetbaltrainer is en iemand die prof is bij Liverpool, dat die tegen de media niet iets leuks te vertellen hebben wat voor ons interessant is om uit te zenden. We hebben daar opnames gemaakt, maar eigenlijk is het niet interessant genoeg om uit te zenden.”

Zonde van het geld

Eigenlijk is Noa dus voor niets naar Parijs gegaan, zegt Wilfred. “Zonde van het geld bedoel je eigenlijk? Dan stuur je zo’n meisje helemaal naar Parijs.”

Johan: “Het is heel bedroevend. Je moet toch over je vak kunnen praten? Wij kunnen drie weken achter elkaar praten over het tv-vak.”

Het zal Noa worst wezen, want zij heeft een mooie citytrip naar Parijs in de wacht gesleept. Haar moeder kent er nog wel een leuk terrasje.

Fragment

De liveschakeling met Noa in Vandaag Inside:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen