Linda de Mol betrapt in Parijs, tv-diva pissig: ‘Dit is mijn privéleven’

Linda de Mol en haar omstreden geliefde Jeroen Rietbergen zijn betrapt in Parijs. De gevallen tv-koningin ziet zich daardoor genoodzaakt om te reageren op haar liefdesreünie. “Dit is mijn privéleven!”

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © RTL

We weten dankzij de juicekanalen al geruime tijd dat Linda de Mol gewoon weer samen is met haar omstreden geliefde Jeroen Rietbergen, inmiddels beter bekend als Vieze Jeroentje. De twee zouden de afgelopen maanden hebben gereisd door Chili en Zuid-Afrika en nu is het steenrijke maar weinig geliefde koppeltje weer beland op het Europese continent.

Linda op de foto

Linda en Jeroen zijn woensdag, de dag na Valentijnsdag, betrapt door een Shownieuws-kijker op een bekend terrasje in Parijs. Die kijker heeft een fotootje gemaakt, die gisteren werd vertoond in de showrubriek. “Vanochtend werden wij gebeld door een kijkster van Shownieuws die lekker een paar dagen naar Parijs was op vakantie”, aldus Bart Ettekoven.

De showkenner vervolgt: “Die kijker zegt: ‘Ik zit daar op een terras en wie komen daar aan lopen? Linda de Mol.’ Toen viel ze natuurlijk al van haar kruk, maar toen kwam Jeroen daar ook nog achteraan. Ze gingen pontificaal voor haar zitten en toen heeft ze deze foto gemaakt, die we van hen kunnen laten zien. Voor het eerst dus weer samen.”

‘Dit is mijn privéleven’

Bart wijst erop dat paparazzi al maanden jagen op de eerste foto van Linda en Jeroen sinds hun liefdesreünie. “Het is de eerste foto van het stel samen sinds een jaar. Je begrijpt: we hebben meteen met Linda gebeld en haar management gebeld en zij laat ons vanavond exclusief het volgende weten.”

Linda zelf, dus niet haar management, geeft een lekker passief-agressief commentaar, zoals we inmiddels van haar gewend zijn: “Ik ben niemand een verklaring schuldig: dit gaat namelijk over mijn privéleven. Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten.”

Regenwoud

Aangezien er op de tv-zenders van John de Mol niets tegen zijn zin in gebeurt, kan men ervan uitgaan dat het vertonen van de foto eerst met hem is overlegd. Kennelijk leek het hem beter als de foto door het eigen Shownieuws zou worden opgepikt dan door een showmedium dat niet onder zijn invloedsfeer valt. Dat scheelt een hoop qua inbedding.

De Shownieuws-sterren legden de kijkers goed uit dat Linda met haar liefdesreünie niet het gedrag van Jeroen goedkeurt. Patty Brard: “Ik vind wel dat we erg moeten benadrukken dat het feit dat zij iets aan het uitzoeken zijn natuurlijk eigenlijk niets te maken heeft met dat ze het feit waar hij van beticht wordt niet zou zien als erg.”

Presentatrice Dyantha Brooks: “Ja, als Linda en Jeroen weer een relatie zouden krijgen, zegt het niet dat zij zegt: het is allemaal oké wat er is gebeurd. Dat is wel belangrijk om te benadrukken.”

Les Deux Magots

Het is overigens wel opvallend dat Linda en Jeroen juist op dit Parijse terras gespot zijn, vindt Anouk Smulders. “Dit café waar ze zitten is echt het bekendste café van Parijs.”

Patty: “Ja, Les Deux Magots. Als het je dan niet meer kan schelen, dan moet je daar gaan zitten, want dan weet je zeker dat je gespot wordt. Tenminste, de kans is groot dat daar Nederlanders aanwezig zijn.”

Sterker nog: de kans dat Yvonne Coldeweijer momenteel ook rondloopt in Parijs is honderd procent. Happy hunting!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Shownieuws over het tonen van de foto heeft overlegd met John de Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen