Johan Derksen steunt kritiek op Noa Vahle: ‘Doodsaaie bakvis!’

Johan Derksen heeft begrip voor de massale en aanhoudende kritiek op Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol. “Ze zit erbij als een bakvis en nu roept men dat ze saai is. Ja, dat is ook zo!”

Noa Vahle en Johan Derksen © SBS

Wat is ze góed zeg! En wat kan ze toch goed spréken! Ze zegt nooit een keer ‘uh’! De nieuwe tv-godin is neergedaald! Het is… NOA VAHLE! De dochter van Linda de Mol werd vorig jaar continu bejubeld door haar collega’s van SBS 6. De sterren buitelden over elkaar heen om te roepen hoe fantástisch ze was, in de hoop dat John de Mol mee zou luisteren.

Johan kritisch

Nu de hype een beetje is gaan liggen, blijft er maar weinig over van Noa. Ze sprankelt niet en is gewoon heel erg middle of the road. Normaal gesproken zou ze nóóit hebben overleefd op televisie, maar omdat ze onderdeel is van de familie De Mol wordt ze continu in het decor van VI of De Oranjewinter neergezet. Ook al heeft ze niets te zeggen.

Er is vreselijk veel kritiek op haar en dat is volgens Johan Derksen ontzéttend begrijpelijk. Hij prees Noa ooit de hemel in, maar vindt dat ze helemaal de verkeerde kant op is gegaan. “Noa is aan de beurt steeds en ik heb haar al gewaarschuwd van: ‘Ga nou niet overal zitten’”, vertelt hij in de seizoensopener van Vandaag Inside.

Bakvis

Noa vindt de aandacht die bij het BN’er-schap hoort echter heerlijk en duikt overal op. “Bij De Oranjewinter zat ze weer als bakvis tussen al die oude mannen en dat is geen gezicht. En nu wordt ze kwalijk genomen dat ze saai is. Nou, daar is geen speld tussen te krijgen…”, aldus Johan.

Wilfred Genee schrikt ervan, omdat Noa ook een VI-gezicht is: “Nou, wat is dat nou!”

Johan: “Ja, de hele familie, buiten Johnny om, is saai. Johnny is een beetje rock and roll, maar de rest van de familie De Mol ruikt naar spruitjes. Die zijn zo saai als wat.”

Aanschurken

Wilfred wijst erop dat de kritiek op Noa bij Johan is begonnen. “Je zei ook dat ze niet te veel tegen de familie moet aanschurken. Dat had jij ook als advies gegeven.”

Johan: “Ja, ze moet haar eigen gang gaan en niet in het blad bij haar moeder, in het programma bij haar moeder, overal gaan zitten. Nee, dat is niet goed voor haar carrière.”

Wilfred dan tegen Merel Ek: “Is ze saai, vind jij?”

‘Juist goed!’

Merel springt in de bres voor Noa. “Nee, helemaal niet. En bakvis? Dat is toch juist goed dat ze tussen allemaal oude mannen gaat zitten?”

Johan: “Ja, maar ze voegt daar niks toe. Dan zit ze er maar en dan denkt de buitenwereld: ze zit daar omdat ze bij de familie De Mol hoort.”

Merel: “Ook met bijvoorbeeld Ik Hou Van Holland, dat is toch hartstikke leuk? Als zij die keuze zelf maakt…”

Johan: “Nee, dat is niet leuk, nee. Dat is niet leuk.”

Schijtlollig

Noa is gewoon heel onverstandig bezig, aldus Johan. “Ze heeft alle kritiek van Nederland over zich heen gehad omdat ze in het blad bij haar moeder ging staan en dan een week later ga je in Ik Hou Van Holland zitten, wat een schijtlollig programma is, waar een meisje dat net begint helemaal niet in hoort.”

Hij besluit: “Daar doen allemaal door de wol geverfde tv-mensen aan mee. Dan zegt de hele meute weer: ja, omdat het een De Mol is. En het is voor haar carrière ook niet goed. Je moet een beetje gas terugnemen.”

Gas terugnemen? Huh?! Dan moet die kruiwagen van de familie De Mol wel héél rijk uitgerust zijn…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Noa Vahle wel die Televizier Talent Award waard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen