Patty Brard raadt Erica Meiland botox en fillers aan: ‘Dat is mooier’

Patty Brard denkt dat Erica Meiland er goed aan zou doen om zich te laten behandelen met botox en fillers. “Zou je niet een keer een verfrissertje willen?”, vraagt de televisiediva.

Patty Brard en Erica Meiland © SBS

Ze is hét typische voorbeeld van wat grensoverschrijdend gedrag met iemand kan doen: Patty Brard. Haar baas John de Mol heeft ooit een clausule in haar contract laten zetten dat hij haar kan ontslaan als ze weer dik wordt. “Ik zou twee maanden de tijd krijgen om weer op mijn oude gewicht te komen en anders wordt het contract ontbonden”, legde ze uit.

Verfrissertje

Patty vreest kennelijk zó erg voor een tv-exit dat ze de raarste dingen doet om zo jeugdig mogelijk te blijven: dan zit er weer een naald in haar kin, dan laat ze zich weer schoon spoelen door een vitamine-infuus, dan zit er weer een rare pruik op haar hoofd. Die arme vrouw is helemaal op van de zenuwen en denkt nu dat het normaal is.

Sterker nog: gisterenavond probeerde Patty in het programma Chateau Meiland VIPS om ook Erica warm te maken voor een cosmetische behandeling. “Zou je niet een keer een verfrissertje willen?”, vraagt ze aan de realityster.

Godsamme

Erica antwoordt uiterst serieus en een beetje nors. “Nee, wat vind je dat ik nodig heb dan?”

Patty grappend: “O, ik wist niet dat je kwaad werd! Godsamme. Nou, wat ík zou doen…”

Erica: “Nou, nu gaan we het krijgen hoor.”

Patty: “Wat ík zou doen, is… Nee, gewoon normaal kijken! Als zij dit zou laten opvallen (trekt wangen omhoog, red.) en hier een beetje botox in (drukt op kraaienpootjes, red.), zo… Zal ik even bellen?”

Erica: “Nee, dankjewel.”

Verbouwing

Kan botox-Brard niet een keer ophouden met al haar rare cosmetische fratsen? Realitytelg Maxime Meiland: “Ben jij nu tevreden met hoe je bent?”

Patty: “Je bent nooit tevreden met hoe je bent.”

Maxime: “O, wat erg.”

Erica: “Heb je er vrede mee hoe je bent?”

Patty: “Ja, ik heb er wel vrede mee, want ik ben niet iemand die zulke lippen wil. Ik wil gewoon wat ik ben en dan fris.”

Make-up

Patty blijft samen met een kandidaat uit B&B Vol Liefde slapen in het pension van de Meilandjes. Opvallend: de volgende ochtend, om 7.30 uur, wordt de tv-diva voor het ontbijt al betrapt tijdens een make-up-marathon. Ze blijkt gewoon een visagiste naar dat pension te hebben gehaald, zodat ze er een beetje toonbaar uitziet in Chateau Meiland VIPS.

Zóveel geld naar de Bergman-kliniek en dan nog een uur in de visagie zitten voordat je ‘spontaan’ aan het Meiland-ontbijt kunt plaatsnemen. Maxime grapt: “Het is nog langer verbouwen dan dit hele pension!”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen