Frans Duijts aangepakt in VI na beledigen Anouk: ‘Echt zó ordinair’

Frans Duijts wordt behoorlijk op zijn plek gezet door Johan Derksen na zijn bizarre belediging aan het adres van Anouk. De zanger heeft haar namelijk om een duet gevraagd. “Zó ordinair!”

Frans Duijts, Anouk en Johan Derksen © SBS, RTL

Zelfoverschatting komt heel vaak voor onder BN’ers, maar Frans Duijts tilt het nu naar het volgende niveau. Deze zanger van truckersmuziek heeft Anouk benaderd voor een duet en vindt het gek dat er geen reactie komt. Kan iemand deze duetdromer uit de waan helpen? Johan Derksen vindt het echt ongelooflijk, zegt hij aan tafel in Vandaag Inside.

Gepikeerd door Anouk

Frans die als een soort sterrenstalker achter Anouk aan zit? Het is onvoorstelbaar, zegt hij tegen collega Wilfred Genee. “Zo’n ordinaire volkszanger die jij zo leuk vindt, Frans Duijts, die wil een duet zingen met Anouk en hij was een beetje gepikeerd dat Anouk niet antwoordde.”

Het is volgens Johan meer dan logisch dat Anouk haar mond houdt. “Nou, als Anouk antwoordt, dan ben ík gepikeerd, want hoe haalt die gozer het in z’n hoofd om een van onze beste zangeressen in Nederland uit te nodigen voor een duet? Zo’n ordinaire straatzanger met iemand die geweldige soul in zich heeft.”

‘Persoonlijke belediging’

Wilfred vindt het wel sneu voor Frans. “Je kunt toch wel gewoon even reageren? Van: nou, het lijkt me niet verstandig.”

Natuurlijk reageer je niet als je Anouk bent, aldus Johan. “Als je Anouk heet, dan ga je daar niet op in. Het is een persoonlijke belediging als Frans Duijts dat vraagt.”

Wilfred denkt daar anders over: “Het is toch een held voor heel veel mensen. Ik vind het fantastisch…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Frans Duijts die een duet met Anouk wil opnemen... Lijdt hij aan zelfoverschatting?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen