SBS 6 belt Natasja Froger af, streep door tv-comeback: ‘Jammer’

Natasja Froger is afgebeld door SBS 6: haar tv-comeback gaat niet door. “Ik vind het jammer, maar het is ook wat het is en er komt vast wel weer iets nieuws”, zegt de presentatrice.

Natasja Froger © SBS 6

Een grote misser van RTL 4: Natasja Froger is vorig jaar op een respectloze wijze aan de kant gezet door het tv-station van Peter van der Vorst. De presentatrice is van haar tv-show Voor Hetzelfde Geld af gehaald om ruimte te maken voor de fel bekritiseerde Leonie ter Braak. Ze nam wraak met een transfer naar SBS 6, maar die gaat helaas toch niet door.

Tina’s voorspelling

Tina Nijkamp voorspelde Natasja’s spaakgelopen transfer van de week al in haar podcast Tina’s TV Update. De vrouw van René Froger zou voor SBS 6 het programma Bonje met de Buren gaan maken, maar daar hoorden we helemaal niets meer over. “Ik denk dat dat nog heel lang gaat duren of misschien dat het wel helemaal niet komt.”

Zelf is Tina zenderbaas geweest van SBS 6 en weet ze over de moeilijkheden met dat programma. “Ik heb altijd al begrepen dat cases vinden voor Bonje met de Buren ontzettend moeilijk is en dat lijkt er nu weer op, want die oproep dat Natasja in haar eigen grote tuin staat is alweer van een half jaar geleden, toen was het hoogzomer.”

Natasja afgezegd

Het zal allemaal wel zijn afgeblazen en vervolgens stilgehouden, aldus Tina. “Ik denk eigenlijk dat dat misschien wel helemaal niet komt. Het lijkt ook wel heel erg op Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, daar zitten ook veel cases in met buren, dus het zou me niet verbazen als het niet op de buis komt.”

Natasja’s mislukte transfer wordt nu bevestigd door SBS 6. “Vandaag wordt duidelijk dat het programma er niet komt, omdat er gewoon niet genoeg aanmeldingen zijn. Er zijn kennelijk niet genoeg mensen die bonje hebben met hun buren”, zegt showbizzdeskundige Bart Ettekoven aan de desk van Shownieuws.

Weinig animo

Bart weet niet precies waar het aan ligt. “Ik moest meteen denken aan Viktor Brand en Frank Visser – dat scoort op dit moment de pannen van het dak. Er is dus wel ruzie tussen buren, genoeg zelfs, maar voor dit programma was er weinig animo.”

Natasja, die dit op freelancebasis zou gaan doen voor SBS 6 en er dus niet onder contract staat, laat weten: “Ik vind het jammer, maar het is ook wat het is en er komt vast wel weer iets nieuws. Ik ben ook weer met iets nieuws bezig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat RTL 4 het laten gaan van Natasja Froger moet herstellen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen