Gordon heropent koffiezaakje in Blaricum, mogelijk soap op SBS 6

Gordon gaat de Blaricumse vestiging van zijn koffiezaak Blushing heropenen, maar dan in een ander pand. En in aanloop naar de opening worden er proefopnames voor een soap gemaakt.

Aran Bade en Gordon © RTL

Onverwacht maar waar: Gordon maakt voor zijn oud-werkgever SBS 6, waar hij met veel bombarie is vertrokken, proefopnames voor een nieuwe realityserie. Een serie die waarschijnlijk gaat over de heropening van zijn koffiezaak in Blaricum, waar een soap over Rachel Hazes en haar brasserie in Torremolinos onlangs nog werd opgeblazen.

Winston blij

Showreporter Aran Bade maakte er gisterenavond als eerste melding van in RTL Boulevard, waarin hij te zien was met een liveschakeling vanuit Blaricum. “We hebben iedereen hier gerustgesteld, want hij komt hier niet wonen. Alleen Blushing komt terug”, laat hij weten.

“De mensen hier – Winston ook trouwens, Winston Gerschtanowitz kwam hier net nog even langs – vinden dat heel fijn, want er is hier verder helemaal geen leuke plek om een koffietje te halen.”

Microfoontje

Gordon maakte de terugkeer van de Blaricumse Blushing bekend in een filmpje op Insta. En daar is volgens Aran iets opvallends aan. “We zagen hem met een microfoontje. We denken: is er iets aan de hand? Zijn er opnames? Ja, er Er zijn opnames voor een nieuw programma. Het opvallende is dat het voor SBS 6 is waarschijnlijk.”

Collega Eddy Zoëy: “Zou het te maken hebben met die tent?”

Luuk Ikink: “Als ze daar gaan filmen wel, ja.”

Wat zegt Talpa?

Gordons management bevestigt de proefopnames. “Het klopt dat ze kijken naar de mogelijkheden voor een nieuw programma met Gordon, zodra er meer over bekend is komen ze hier vanuit SBS 6 op terug.”

En een woordvoerder van Talpa zegt tegen Shownieuws: “Het klopt dat we kijken naar de mogelijkheden voor een nieuw programma met Gordon, zodra er meer over bekend is komen we hier vanuit SBS6 op terug.”

Opmerkelijk

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het heel gek. “Het is opmerkelijk, want Gordon noemde niet alleen John de Mol oliedom dat hij hem al die jaren zoveel geld betaald had, maar de vlag ging ook nog eens uit toen zijn contract afgelopen was. Hier ging geloof ik ook de vlag uit toen hij wegging.”

“Op de een of andere manier moet die vlag dus weer naar binnen binnenkort als Gordon weer naar binnen komt. Dat zou groot en opmerkelijk nieuws zijn, want voor de tv-carrière van Gordon gaf ik een maand geleden niet al te veel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op een soap over Gordon en zijn koffiezaak?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen