Donny Roelvink vindt broertjes Tim Hofman onnozel: ‘Laag niveau’

Donny Roelvink vindt de broertjes van Tim Hofman echt om te kótsen. Hij vindt het niveauloos dat ze zijn vader Dries Roelvink in hun podcast hebben doodgewenst. “Het is stuitend.”

Hofman-broertjes en Donny Roelvink © Instagram, Telegraaf

Tim Hofman heeft twee broertjes die een verwerpelijke podcast maken: Broers, waarin ze elke aflevering talloze keren met ‘k*nker’ schelden en op een extreem puberale manier over intimiteit praten. Ook hebben de broertjes in kwestie, ze heten Sam en Rijk Hofman, de volkszanger Dries Roelvink doodgewenst. De reden? Ze hekelen zijn Instagram-filmpjes.

‘Niet grappig’

Het is heel erg triest, vindt zijn zoon Donny Roelvink. “Ik vond het stuitend. Kijk, ik heb Rijk ook een appje gestuurd. Ik heb tegen Rijk gezegd dat hij als geen ander weet hoe het is als er soms iets over je gezegd wordt en dat hij waarschijnlijk hetzelfde als mij zou reageren. Dat is het ene oor in en het andere oor uit”, zegt hij tegen De Telegraaf.

Hij vervolgt: “Maar wat Sam zei vond ik best wel heftig. Natuurlijk, hij mengt het in een soort van grapje, maar ik vind elkaar de dood toewensen niet grappig.”

‘Moet echt dood’

Donny heeft de uitspraken teruggeluisterd. “Ze hadden het over mijn vader, het kwam op gehaktballen aan en op een gegeven moment zeiden ze eerst: ‘Die Dries moet echt met z’n blote voeten in de Lego stappen.’ Nou, dat vond ik wel grappig, en dan in één keer een heel snelle contrastgrap van: ‘Die moet echt dood.’”

Dat heeft helemaal niets met humor te maken, vindt Donny. “Toen dacht ik wel een beetje van: die humor hebben hen blijkbaar, maar ik vind dat niet zo heel grappig.”

Ander niveau

Kent Donny die broertjes persoonlijk? “Verder ken ik ze helemaal niet zo goed. Rijk heeft een keer een tatoeage op mijn kuit gezet voor een MTV-item, dus we hebben wat dat betreft best wel een hechte band. Jammer. Maar goed, we laten het gewoon, want als dat hun niveau is, dan is dat hun niveau en daar moeten we dan boven staan.”

Het is triest, vindt Donny. “De dood toewensen aan andere mensen doen wij niet. Ik had verwacht van Rijk, uitgerekend van hen, waarvan de broer ernstig met de dood bedreigd is, met een pistool en weet ik veel allemaal… Ik had verwacht dat hen dat soort grapjes niet maken, maar goed, als dat hun niveau is, is dat hun niveau, toch?”

Terugslaan

Als de Telegraaf-verslaggever aan Donny vraagt of hij niet wat harder wil terugslaan, antwoordt hij: “Wij zijn netjes, jongen. Dat doen wij niet. Dat is hun niveau en ons niveau is een ander niveau.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen