Natasja Froger laat op draaidagen niet zelf de hondjes uit: ‘Druk’

Natasja Froger laat op draaidagen van haar tv-programma’s niet zelf de hondjes uit. Die taak wordt dan overgenomen door haar man René Froger. “Ik ontzenuw haar dan.”

René en Natasja Froger © RTL

Huize Froger kent niet één, maar twee grote sterren. René Froger haalt als opper-Topper veruit het meeste geld binnen, maar vlak ook Natasja Froger niet uit. Drie keer moeilijk kijken op televisie en er kan weer een factuur de deur uit. Na haar lullige vertrek bij RTL 4 heeft ze binnen no time weer een lucratieve klus voor SBS 6 te pakken.

Hondjes uitlaten

Maar we moeten natuurlijk niet vergeten dat die programma’s van Natasja wel hartstikke zwaar zijn. Dat zijn allemaal maatschappelijk betrokken dingetjes waar je wel een beetje je hoofd bij moet houden. Ze is niet een soort Marieke Elsinga die als een blij ei allemaal mensen van een brug af gooit en daarna weer snel naar huis rijdt.

En juist daar komt haar man René om de hoek kijken. Juist om Natasja te laten excelleren in al die programma’s, springt hij op opnamedagen flink bij. En zo komt het dus dat ze op die dagen niet zelf de hondjes uitlaat.

‘Ik zorg ervoor’

René is op dan een soort superhuisvader die alles uit handen neemt, vertelt hij in een interview met de Weekend. “Dan zorg ik dat thuis alles wordt gedaan, de hondjes uitgelaten, boodschappen gedaan, gekookt, dat er voor de kinderen en kleinkinderen wordt gezorgd als ze langskomen. Ik probeer haar dan te ontzenuwen.”

Dat is hartstikke mooi. “Je steunt elkaar waar je kan. Maar wij zijn al zolang samen, wij weten precies wanneer we bij moeten schieten voor elkaar, wij zijn natuurlijk op elkaar ingespeeld.”

Eten en drinken

Maar wat als René dan al die Toppers-concerten heeft? Dan laat Natasja natuurlijk de hondjes uit. Maar is dat alles? Nee. Ze kookt ook nog eens voor iedereen. “Het begint allemaal bij ons thuis, aan de keukentafel. Ik bemoei me nooit ergens mee, het is echt het ding van de mannen, maar ik zorg ervoor dat ze eten en drinken hebben.”

En ondertussen kijkt Natas dan stiekem mee welke wanstaltige pakken die mannen weer uitkiezen. “Dan zie je het langzaam ontstaan, het gaat borrelen en dan komt die kaartverkoop dichterbij. Er is een gezonde spanning, ze hebben het heel leuk met elkaar, zijn allemaal zó enthousiast.”

Wat een feest.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u meer een hondenmens of een kattenmens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen