Ik Hou Van Holland met groot nieuws na slecht bekeken seizoen

Linda de Mol heeft een ontzettend slecht seizoen van Ik Hou Van Holland achter de rug. Stopt het programma? Richard Groenendijk heeft na al die matige cijfers opvallend nieuws…

Ik Hou Van Holland © Roy Beusker

Het was ooit een megahit: Ik Hou Van Holland, maar daar is niet veel meer van over. Linda de Mol blijft halsstarrig vasthouden aan haar oude successen en dat leidt er nu toe dat de kijker verzadigd raakt. Ik Hou Van Holland heeft zó’n slecht seizoen achter de rug dat kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp onlangs al voorsorteerde op een tv-exit…

‘Leuk gehad!’

Volgens Rob Goossens moet Ik Hou Van Holland ‘een spuitje‘ krijgen, maar hoe denkt Linda daar zelf over? Haar teamcaptain Richard Groenendijk verklapt op Instagram groot nieuws over de show: “Wat hebben we het tijdens de opnames leuk gehad met z’n allen. Volgend voorjaar weer!”

Joost Maiburg, sterredacteur van RTL Boulevard, reageert sceptisch op zijn analysekanaal. “De kijkcijfers zijn dit seizoen matig met tot nu toe gemiddeld 741 duizend kijkers”, schreef hij gisteren voorafgaand aan de seizoensfinale.” Daar voegt hij een sneer aan toe: “Gelukkig hebben de makers het leuk gehad tijdens de opnames. Veel belangrijker.”

Tina verbaasd

Kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp is ook verbaasd dat de show gewoon doorgaat. “Ik Hou van Holland met Linda keert volgens Richard Groenendijk volgend voorjaar toch weer terug, maar is dit seizoen teleurstellend verlopen”, meldt ze op haar kanaal.

De laatste aflevering deed het gisterenavond veel slechter dan het seizoensgemiddelde, weet Tina. “577 duizend kijkers voor de laatste van het seizoen en een marktaandeel van 10,8 procent in 25-54 jaar.”

Ter vergelijking: Lachen Om Home Video’s scoorde in de vooravond beter in de doelgroep.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ik Hou Van Holland: trekken aan een dood paard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen