Natasja Froger belandt opeens in pittige mediaruzie: ‘Niet verwacht’

Lekkere timing: terwijl ze binnenkort weer op televisie schittert als presentatrice van Bonje met de Buren, laat Natasja Froger zich nu zélf meesleuren in een pittige ruzie. “Niet verwacht.”

Monique des Bouvrie en Natasja Froger © RTL, SBS

Natasja Froger is goed bevriend met Monique des Bouvrie en die vrouw is echt in een héél heftige erfeniszaak terechtgekomen. Haar overleden geliefde Jan des Bouvrie had niet alleen met Monique twee kinderen, maar hij had er ook nog twee met een eerdere vrouw. En er lijkt in aanloop naar zijn dood wat te zijn gerommeld met de erfenis.

Natasja in rechtbank

Is Monique de Rachel Hazes van de interieurwereld? Loopt ze gewoon die hele erfenis op te slurpen? De twee oudste nakomelingen van Jan, Nicole en Jean Marc, lieten begin dit jaar beslag op de Naardense villa van hun vader. Een paar weken geleden stonden beide kampen weer in de rechtbank, namelijk voor een drie uur durende zitting in Leeuwarden.

Nicole was helemaal stomverbaasd omdat Monique op de proppen kwam met Natasja Froger. Die ging ook gewoon mee die rechtbank in, terwijl ze helemaal geen familie is. Een beetje gek. “Die rechtszaak was vreselijk, omdat Monique haar vriendin Natasja Froger had meegenomen. Ik vond dat erg ongemakkelijk en verdrietig”, zegt ze in De Telegraaf.

Buitenstaander

Zoiets wil je helemaal niet met andere mensen delen, vervolgt Nicole. “Ik vond het verschrikkelijk dat Natasja als buitenstaander een inkijkje kreeg in een gevoelige privékwestie. Tijdens een schorsing heb ik de rechter zelfs gevraagd of Natasja zich afzijdig wilde houden. Het was zo ongepast, en gelukkig stemde de rechter daarmee in.”

Wat een raar gedoe allemaal. Wat deed Natasja in vredesnaam in die rechtbank? Was ze René even zat? Wilde ze gewoon even haar neus steken in andermans zaken? Of had ze die dag gewoon niet zoveel te doen?

Natasja reageert

Natasja reageert voor de camera van Shownieuws. “Wij waren er ruim van tevoren, een half uur van tevoren. Toen heb ik ook met Nicole gesproken en toen heeft ze er helemaal niks over gezegd. Ik wilde eigenlijk helemaal niet mee naar binnen. Ik had een boek bij me. Ik had alleen Monique beloofd, omdat ze gewoon heel overstuur was, van: ik rij je.”

Kan Monique niet zelf rijden? Jawel. “Maar ik wil niet dat ze de berm inrijdt en dan wacht ik gewoon buiten. Al wacht ik in de auto, dat vind ik ook niet erg. Toen had Nicole ook iemand bij zich, dus toen zei de bode: ‘Nee hoor, u mag ook gewoon mee naar binnen.’”

Kopje koffie

En toen? “Toen was er op een gegeven moment een tweede zitting waarin er wat privédingen besproken werden en toen heb ik zelf gezegd: ‘Dan blijf ik lekker buiten en dan doe ik lekker een kopje koffie.’ Toen kreeg ik van diezelfde bode heel lief een aparte ruimte aangeboden waar ik lekker koffie heb zitten drinken en daarna heb ik ze weer naar huis gereden.”

Vindt ze het vervelend dat Nicole het vervelend vond? “Nee, want als zij het echt gevonden had, dan had ze het me op dat moment wel gezegd en dat heeft ze niet, maar het kan zijn dat ze het later alsnog… Maar nee, we hebben elkaar gewoon gegroet en daarna ook weer, dus het verbaasde mij. Ja…”

Wie wint?

De grote vraag is: wie gaat die erfeniszaak winnen? Privé-baas Evert Santegoeds: “Die hele strijd is buitengewoon pijnlijk, maar ik moet zeggen dat de twee oudste kinderen al een paar overwinningen hebben behaald in deze hele zaak.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat de dochter van Jan des Bouvrie niet wilde dat Natasja Froger in de rechtszaal zat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen