Rutger Castricum: ‘Khalid & Sophie legt rode loper uit voor Jinek’

Rutger Castricum kijkt momenteel elke avond naar Khalid & Sophie vanwege de verkiezingsspecials, maar is niet onder de indruk. “Ze leggen de rode loper uit voor Eva Jinek.”

Khalid & Sophie en Rutger Castricum © NPO, SBS

Het is volgens het AD zo klaar als een klontje: Khalid & Sophie maakt na de zomer plaats voor Eva Jinek en er zijn zóveel afleveringen besteld van haar talkshow dat er van afwisselen geen sprake zal zijn. Khalid Kasem heeft in de media gezegd dat het volgens hem nog geen gelopen race is en dat hij extra wil vlammen om hun bestaansrecht te bewijzen.

Rutger sneert

Volgens Rutger Castricum wil het met dat vlammen niet echt lukken. “Daar kijk ik eigenlijk deze week iedere avond naar. Ik vind het ook wel smullen omdat het steeds niet zo lukt dat programma”, sneert hij in Vandaag Inside.

Wilfred Genee: “En waar komt dat door?”

Rutger: “Ja, ik weet het niet. Ik denk dat dat toch…”

Wilfred: “Ze willen wel graag, heb ik de indruk.”

Rode loper

Rutger denkt dat Khalid & Sophie zich een beetje diskwalificeren. “Ja, natuurlijk, maar ik denk dat ze deze week helemaal de rode loper voor Eva Jinek uitleggen. Het komt niet van de grond. Ik weet niet precies waardoor dat komt.”

Johan Derksen: “Door die Amsterdamse arrogantie.”

Rutger: “Het is maandag natuurlijk al helemaal misgegaan met Caroline van der Plas en het is daarna niet echt meer goedgekomen.”

‘Zo slecht’

Caroline van der Plas heeft Khalid en Sophie maandagavond live op televisie een oorwassing gegeven vanwege het, volgens haar, belachelijk maken van een bezorgde omwonende van een asielzoekerscentrum.

De verkiezingsuitzendingen van VI zijn beter, vindt Rutger. “Ik heb er met veel plezier naar gekeken, ja. Je moet jezelf afvragen: zijn jullie nou zo goed of is de rest nou zo slecht? Het kan ook allebei.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen