Alle studiolampen uit: zó ziet Sophie Hilbrand eruit in het donker

Hoe ziet Sophie Hilbrand eruit met de lampen uit? Tot nu toe was dat beeld voorbehouden aan Waldemar Torenstra, maar gisterenavond liet ze het aan iedereen zien. “In het donker!”

Sophie Hilbrand © NPO

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, heeft nu ook een podcast: Lightless Lounge. De gimmick? Zij, haar manager Wes van Os en hun gast zitten tijdens de opnames in het donker. De twee mochten er gisterenavond over vertellen in de talkshow Khalid & Sophie en ook daar werden de lampen uitgezet.

Sophie in het donker

De hele studio van Khalid & Sophie werd enkele minuten verduisterd. “Ik wil het even een klein beetje testen, interviewen in het donker. Jullie mogen mij even wat vragen stellen, want dan kunnen we even voelen hoe het is”, aldus de presentatrice.

Ze vervolgt: “Het is niet zo donker als bij jullie en we hebben ook geen infrarood weten te fixen, want dat is best wel ingewikkeld. Dit moeten we ons er een beetje bij voorstellen. Wat wil je weten?”

Gezeik van buitenaf

Dan komt Wes met zijn vraag: “Ik begin nu voor het eerst met een podcast en dan krijg je te maken met gezeik van buitenaf. Je krijgt commentaar. Jij hebt heel veel commentaar gehad bij het begin van deze show. Zo heb je dat ook ervaren, toch?”

Sophie verbaasd: “Is dit jouw vraag? “Nou, er kwam wel veel gezeik, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik daar altijd een beetje van wegblijf.”

On the side

Wes vervolgens: “Heb je het gevoel dat je daar nu ook doorheen bent?”

Sophie: “Ja, ik hoorde het al on the side, maar eigenlijk kwam ik elke keer weer blij op mijn werk, omdat ik het heel erg leuk vond en dacht: ik ga gewoon doen wat ik aan het doen ben en dan zien we wel hoe het gaat. Ik vind kritiek van mensen in de buurt altijd heftiger dan van ergens verder buiten. Dan heb ik het over m’n vrienden of m’n vriend.”

Huiselijk geluk

De slotvraag komt van Nikkie: “Hoe meet jij succes?”

Sophie: “Dat zit vooral wel in m’n huiselijk geluk. Dan voelt het voor mij wel succesvol, als de mensen om me heen een beetje gelukkig zijn.”

Hopelijk is de podcast beter. Anders kan het geluid ook uit.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Nikkie de Jager maakt podcast en trapt af met Yvonne Coldeweijer. Wie is volgens u interessanter als gast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen