Gerard Joling op matje geroepen door Yvonne: ‘Ben je ge*l ofzo?’

Gerard Joling wordt op het matje geroepen door Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin krijgt merkwaardige berichten binnen over ongepast gedrag door de zanger. “Ben je ge*l ofzo?”

Gerard Joling en Yvonne Coldeweijer © RTL

Het is geen geheim en we kennen het van televisie: het is Gerard Jolings vorm van humor om zich soms wel héél erg aan mannelijk schoon op te dringen. Maar kan dit anno 2023 eigenlijk nog wel? Heeft dit überhaupt ooit gekund? Of kunnen we dit eigenlijk wel hebben van de RTL 4-ster? Het moet niet te ver gaan, vindt Yvonne Coldeweijer.

‘Op z’n mond!’

Yvonne deed gisteren op haar juicekanaal een rondje ‘ervaringen met BN’ers’ en ze kreeg een aantal berichtjes binnen over Gerard. Zo vertelt een spion: “Gerard Joling in Kroatië. Volgens mij in 2013 ofzo. Tijdens een feestje waar hij en Jan Smit (en nog wat BN’ers) waren, pushte hij een jongen (19) om met hem te zoenen.”

En toen? “Die jongen was hartstikke dronken en niet geïnteresseerd, maar natuurlijk had Gerard daar geen boodschap aan. Eindstand; hij pakte hem op z’n mond.”

Yvonne: “Geer, zo kennen we je weer. 😂”

‘Ben je ge*l ofzo?’

Een ander deelt ervaringen met Gerard in de garage. “De monteurs bij de garage waar Gerard Joling altijd komt duiken tegenwoordig allemaal weg als hij z’n auto komt afgeven. Hij heeft namelijk een monteur een keer op z’n bek gepakt midden in de werkplaats als bedankje voor het maken van z’n auto. Kan gewoon volgens Geer.”

Dit vindt Yvonne toch wel te ver gaan. “Hij moet hier wel ff mee kappen. Is dit eigenlijk voor de grap? Of gewoon ge*l? Waarom doet hij dit?”

Hufters

Het is niet de eerste keer dat Gerard wordt terechtgewezen door Yvonne. Ze pakte hem in de zomer al aan toen hij de bobo’s van 100% NL ‘hufters‘ noemde. “Ze draaien me al tien jaar niet meer!”

Een leugen, zei Yvonne daarover. “Ik dacht bij mezelf: huh? Dat is helemaal niet waar! Ik luister heel vaak naar 100%NL. Een tienjarige boycot? Ik hoor hem minstens één keer per week! Dan denk ik: oké Geer, als je dus hierover liegt, waar lieg je dan nog meer over?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Gerard Joling ongevraagd een jongen zijn mond kan kussen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen