Patty Brard vindt Sophie Hilbrand óók om te kotsen: ‘Bleghhh!’

Patty Brard vindt niet alleen Jeroen Pauw, maar ook Sophie Hilbrand om te kotsen. Om die reden heeft ze een uitnodiging van Sophie & Jeroen afgeslagen. “Bleghh, zo nasty!”

Sophie Hilbrand, Jeroen Pauw en Patty Brard © Annemieke van der Togt, BNNVARA

We weten sinds twee weken geleden dat Patty Brard nooit meer aan één tafel wil zitten met Jeroen Pauw, omdat ze hem een onmens vindt. De tv-diva is momenteel op mediatournee vanwege de dramaserie die over haar leven is gemaakt, maar er is één uitnodiging die ze direct heeft afgeslagen, namelijk die van de talkshow Sophie & Jeroen.

Kotsgeluid

Patty ging gisterenavond in de talkshow Van Roosmalen & Groenteman wederom los op Jeroen. “Ik heb Jeroen & Sophie afgezegd voor jullie. Als je dan toch op mijn leeftijd bent, dan mag je toch kiezen en Jeroen Pauw was een keer heel onaardig aan tafel. Toen dacht ik: hè, ik ga niet.”

Ze vervolgt: “Hij is eigenlijk ook wel echt nasty, en Sophie is ook af en toe… Ze doen allemaal zo netjes en ze kwijlen allemaal over Boulevard en Shownieuws, maar… (maakt kotsgeluid, red.): bleghhh!”

‘Ken je haar?’

Wat ze Jeroen zo kwalijk neemt? “Ik was een keer bij Jeroen Pauw en op dat moment had ik geen contact met mijn dochter en toen plaatste hij een hele grote foto van mijn dochter achter mij die ik niet zag. Toen zei hij: ‘Kijk eens achter je. Ken je die vrouw?’”

Ze vervolgt: “Dus ik kijk nietsvermoedend en zag een foto van mijn dochter, waar ik echt heel veel verdriet om had, en toen zei hij: ‘Dat is je dochter. Of moet ik je even voorstellen?’”

Onaangenaam

Gastheer Gijs Groenteman schrikt ervan. “Is dat echt zo gegaan?”

Patty: “Dat is echt zo gegaan.”

Gijs: “Wat onaangenaam zeg.”

Patty: “Dat is niet alleen onaangenaam, maar dat is dus iemand die altijd van alles te zeggen heeft over showbizznieuws en noem maar op, terwijl ze allemaal geen háár beter zijn!”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen