Verslaggever Sophie Hilbrand gaat he-le-maal naakt op televisie

Max Terpstra, verslaggever in de talkshow van Sophie Hilbrand, heeft de bejaarde kijkers van NPO 1 flink laten schrikken door zijn broek naar beneden te trekken. “Wat een baas zeg!”

Max Terpstra © NPO

De Servische kunstenaar Marina Abramović, die bekendstaat om haar performance-kunst, staat momenteel met een grote expositie in het Stedelijk Museum. Sophie & Jeroen-verslaggever Max Terpstra mocht haar gisteren interviewen én liep een rondje met haar mee. Een onderdeel van de voorstelling? Dat je tussen twee naakte mensen moet doorlopen.

Max gaat naakt

Max blijkt het ontzettend ingewikkeld vinden om de nauwe doorgang met aan de ene kant een volledig naakte vrouw en aan de andere kant een volledig naakte man te passeren. Hij besluit het uiteindelijk samen te doen met Marina. Vervolgens babbelen ze wat met elkaar over de functie van naakt in deze voorstelling.

Naakt zijn moet volgens Marina helemaal geen issue zijn en op een gegeven moment daagt ze Max uit om zijn ongemak te overwinnen en óók helemaal naakt te gaan. Hij besluit het te doen en het lijkt erop dat ze de verslaggever van Sophie Hilbrand wel een hapje vindt, want het is evident dat ze even een blik werpt op wat hij tussen zijn benen heeft hangen.

In scène gezet?

Is dit allemaal in scène gezet? Nee, als Max zijn broek naar beneden trekt blijkt namelijk direct dat hij van onderen niet gekamd is. En bovendien schrikt de passerende directeur van het Stedelijk Museum zich helemaal het leplazarus.

Sterinterviewster Antoinnette Scheulderman, ook wel bekend als Rob Kemps-fluisteraar, vindt het hartstikke dapper van deze Max. “Wat een baas zeg, die Max. Gewoon alle kleren uittrekken bij Marina Abramović. 👌 Ik vond het echt heel stoer van hem, zij duidelijk ook! 😁 Ik vond het echt ballen hebben 😉.”

Fragment

Het fragment uit Sophie & Jeroen:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen