Igone de Jong bevestigt Thijs Römer-exit, Wolter Kroes wil boycot

Igone de Jongh bevestigt de informatie van Yvonne Coldeweijer dat ze Thijs Römer alsnog aan de kant zet na de misbruikzaak en het uitkomen van zijn vreemdgaan. “Ik ga alleen verder.”

Thijs Römer en Igone de Jongh © RTL

Het lijkt erop dat Igone de Jongh alsnog het licht heeft gezien. Na de aangifte van misbruik tegen Thijs Römer besloot ze hem te dumpen, maar ze nam hem in de zomer toch weer terug. De twee werden in juli, vlak voordat de rechtszaak van start ging, hand in hand gespot bij Coldplay. Na de zitting zou ze echter helemaal in shock geweest zijn.

Igone dumpt Thijs

Nu ook nog eens is uitgekomen dat Thijs haar heeft bedrogen met een ander, besloot Igone vorige maand alsnog met hem te breken, meldde juicekoningin Yvonne Coldeweijer een paar weken geleden.

En die berichtgeving wordt nu bevestigd door Igone zelf. Ze plaatst zojuist op haar Instagram-kanaal: “Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achtersta en die ver van mijn normen en waarden liggen. Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig on dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan.”

‘Boycot die man!’

Wolter Kroes vindt dat we nu door moeten pakken en met elkaar moeten afspreken dat Thijs nooit meer op televisie komt. “Nee. Wie aan kinderen zit, verdient het niet om ooit nog op tv te komen of als acteur te werken”, zegt hij in Story.

De zanger vindt het ook niet goed dat Katja Schuurman geen afstand van hem neemt, met als reden dat ze samen een kind hebben. Hij vindt dat niet verstandig. “Nee, althans gevoelsmatig. Maar omwille van hun kind doet ze dit natuurlijk. Oude liefde roest blijkbaar niet. Katja houdt van deze man.”

Tien jaar

Collega-zanger Dries Roelvink pleit voor een tien jaar durende boycot van Thijs. “De eerste tien jaar niet. Dan zullen we niets meer van hem horen, maar na die tijd zou het wel weer kunnen.”

Ronnie Tober vindt wél dat Thijs weer aan de bak moet kunnen komen. “Ja. Ik hoop het. Ik vind hem een geweldige acteur, maar mensen zijn niet zo vergevingsgezind. Iedereen verdient een tweede kans.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Thijs Römer ook aan de kant hebben gezet als u Igone de Jongh was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen