Igone de Jongh gespot bij Coldplay: ‘Hand in hand met Thijs Römer’

Igone de Jongh is gisterenavond naar een van de Amsterdamse concerten van Coldplay geweest en is daar volgens Yvonne Coldeweijer ‘hand in hand’ gespot met Thijs Römer. “Open mond.”

Thijs Römer en Igone de Jongh © RTL

Het lijkt op het eerste oog iets dat geen enkele ouder zijn liefdespartner kan vergeven: zedendelicten met minderjarigen tussen de 14 en 16 jaar. Het is precies waar Thijs Römer voor vervolgd wordt en ondanks dat Igone de Jongh in januari in een kort statement bekendmaakte dat hun relatie voorbij is, lijkt ze hem nu toch te hebben vergeven.

Hand in hand

Igone gaf vorige maand al aan dat ze spijt heeft van dat statement en nu lijken de twee gewoon weer samen te zijn. “Gespot: Thijs en Igone hand in hand lopend vanuit de Arena zojuist na concert Coldplay. Iedereen keek vol verbazing en met open mond”, meldt een spion van Yvonne Coldeweijer.

Ongelooflijk, vindt de juicekoningin het. Toch kijkt ze er niet van op, schrijft ze op haar beruchte juicekanaal. “Igone heeft immers aangegeven spijt te hebben van het aankondigen van een break-up met Thijs en beseft achteraf dat ze er ‘schijt’ aan heeft wat anderen denken.”

‘You do you’

Zelf vindt Yvonne het buitengewoon ongepast. “Tja, als je valt op een volwassen man die seks probeerde te hebben met minderjarige meisjes en ze weliswaar heeft afgeperst en gechanteerd, dan houden wij jou niet tegen hoor meid. Niet iets waar ik ‘schijt’ aan zou hebben, maar you do you.”

Thijs wordt niet door het OM vervolgd voor fysiek contact met minderjarigen, maar hij zou zich wel schuldig hebben gemaakt aan seksuele afpersing bij jonge vrouwen, ook wel ‘sextortion’ genoemd.

Gevangenis

Veel mensen in de maatschappij zijn een stuk minder vergevingsgezind als het om dit soort misdrijven gaat. En dan gaat het ook om criminelen waarbij Thijs mogelijk in de gevangenis belandt, zei John van den Heuvel eerder.

John: “Mensen die zeg maar minderjarigen seksueel onheus bejegenen moeten echt in speciale afdelingen in gevangenissen worden gestopt, want die moeten niet tussen de normale gevangenispopulatie terechtkomen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Igone de Jongh die weer hand in hand rondloopt met Thijs Römer. Walgelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen