Yvonne en slachtoffer blij met dumpen ‘enorme l*l’ Thijs Römer

Yvonne Coldeweijer juicht het toe dat Igone de Jongh haar geliefde Thijs Römer nu toch echt heeft gedumpt, net als zijn slachtoffer Nena Kruizenga. “Ze vindt hem een ongelooflijke l*l.”

Nena Kruizenga en Thijs Römer © Instagram, NPO

Eigenlijk wisten we het al door de berichtgeving van Yvonne Coldeweijer, maar nu heeft Igone de Jongh het zelf ook bevestigd: ze zet Thijs Römer definitief bij het grofvuil, omdat hij van die verknipte normen en waarden heeft. En dat wordt toegejuicht door Yvonne Coldeweijer en Nena Kruizenga, een van zijn slachtoffers.

Nena steunt Igone

Nena vindt het goed dat Igone na de rechtszaak tegen Thijs tot deze beslissing is gekomen. Ze heeft een inmiddels verwijderde spreuk op haar Instagram geplaatst waarmee ze haar een hart onder de riem steekt. “Voor als je dit leest, Igone.”

En ook Yvonne denkt dat Igone het juiste besluit heeft genomen. “Igone heeft eindelijk een statement naar buiten gebracht, waarin ze vertelt dat ze inderdaad zal gaan scheiden van Thijs Römer. Sterkte Igone. 🍀”

Hulpverlener

Frank Dane vindt het opvallend dat Igone de acteur nu pas aan de kant zet, laat hij blijken in RTL Boulevard. “Ze is niet meer met de hulpverlener samen. Wat vind je van de timing van dit bericht?”

Collega Aran Bade antwoordt: “Ik denk dat ze haar zelfrespect terug heeft gevonden en dat ze door een heel diep dal is gegaan. Ik vind het moedig dat ze dit doet. We hebben er allemaal ook wel een beetje op gewacht. Het is voor haar een heel ingewikkeld verhaal.”

Definitief afscheid

Aran verwacht dat Igone er voorgoed klaar mee is. “Ze hield denk ik van Thijs, heeft denk ik ook niet alle details dus gehoord, dat lees ik er ook uit op. Ik denk dat zij niet wist dat die schade zo heftig was. Het is voor haar een punt en ze neemt op dit moment afscheid van alles wat met Thijs te maken heeft.”

Lex Uiting: “Wat vind je van de timing van dit bericht van haar?”

Aran: “De timing heeft denk ik te maken met die affaire met Noor.”

‘Ongelooflijke l*l’

Noor de Groot is de vrouw waarmee Thijs is vreemdgegaan. “Dat dat ook een rol heeft gespeeld. Dat is denk ik een klap geweest voor Igone. Dat ze denkt: heb ik dít allemaal meegemaakt, krijg ik dit er nog eens overheen. Waar blijft je waardigheid? Op een gegeven moment ben je er klaar mee.”

“Ik denk echt dat ze denkt: wat een ongelooflijke l*l ben je dat je dit hebt gedaan en ik wil er nu ook gewoon vanaf. Ze doet het denk ik ook voor zichzelf. Het straalt ook op haar af. Hoe wrang het ook is, zij wil ook verder.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen