‘Igone de Jongh breekt alsnog met Thijs Römer, die man is écht ziek’

Igone de Jongh kiest na een periode van twijfels alsnog voor een relatiebreuk met Thijs Römer, weet juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Zij spreekt van een ‘megascoop’. “Die man is echt ziek.”

Thijs Römer en Igone de Jongh © RTL

Yvonne Coldeweijer heeft bij de sapcentrifuge gehoord dat het alsnog hommeles is tussen Thijs Römer en Igone de Jongh. Zij maakte begin dit jaar via een statement hun relatiebreuk bekend, riep daarna in de radioshow van Wilfred Genee dat ze spijt heeft van dat statement en vervolgens werden ze vorige maand hand in hand gespot bij Coldplay.

‘Igone dumpt Thijs’

Nu Thijs is veroordeeld voor zedenfeiten bij minderjarige meisjes én uitgekomen is dat hij Igone keihard bedrogen heeft met een ander, lijkt het zelfrespect in Igone tóch te zijn aangewakkerd. Volgens juicekoningin Yvonne heeft ze besloten om alsnog met de gevallen acteur te breken.

Yvonne spreekt van een ‘megascoop’. “Igone gaat scheiden van Thijs Römer. Volgens een betrouwbare spion is het definitief over en uit, nadat Thijs haar afgelopen week alles heeft opgebiecht om een soort van ‘schoon schip te maken’. En de details zijn shocking!”

‘Igone in shock’

Al eerder bracht Yvonne dat Igone ‘compleet in shock’ was na de rechtszaak. “Omdat ze nooit heeft geweten dat Thijs schuldig was aan seksueel contact met minderjarigen. Hij deed altijd alsof er niks was gebeurd en zij geloofde hem. Maar de afgelopen dagen heeft hij er nog even een schepje bovenop gedaan.”

Wat dan? “Thijs heeft opgebiecht aan Igone dat hij inderdaad een affaire heeft gehad met Noor, ‘Queen of Red Flags’. Hij heeft toegegeven dat hij inderdaad is vreemdgegaan tijdens zijn relatie met Igone. En als je dacht dat dat alles was dat hij heeft opgebiecht… nope!”

‘Die man is ziek’

Er is sprake van nóg een affaire, aldus Yvonne. “Tijdens dat hij zo nu en dan wipte met Noor, had hij ook een jaar lang een affaire met zijn tegenspeelster Emma Busse (27) die hij kent van het toneelstuk waar hij recentelijk in speelde. En hij vertelde het nog aan Igone alsof het niks was. Deze man is echt ziek.”

Ze besluit: “Igone is nog meer in shock dan voorheen. Ze is natuurlijk gekwetst, maar inmiddels ook woedend en wil per se deze maand nog de scheidingspapieren tekenen. Good for you, meid! Weg ermee en never look back.”

Sneer

Yvonne’s sneer aan de tweede affaire van Thijs:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen