Story heeft bewijs in handen: ‘Thijs Römer bedriegt Igone de Jongh’

De Story heeft naar eigen zeggen bewijs in handen dat Thijs Römer keihard vreemdgaat van zijn geliefde Igone de Jongh, voor zover zij nog met een zedendelinquent wil zijn. “Met die Noor!”

Thijs Römer en Igone de Jongh © RTL

De relatiestatus van Thijs Römer is niet honderd procent duidelijk. Igone de Jongh maakte het eerder dit jaar publiekelijk met hem uit, maar later gaf ze aan spijt te hebben van dat statement en recentelijk werden ze hand in hand gespot bij het concert van Coldplay. Dat was echter wel voordat Thijs werd veroordeeld voor het misbruiken van minderjarige meisjes.

‘Thijs gaat vreemd’

Of Igone nu nog stééds met hem verder wil is onduidelijk, maar wél is volgens Story duidelijk dat hij haar – in elk geval tot voor kort – heeft bedrogen met de ordinaire influencermeid Noor de Groot. “Volgens een nabije bron – die de aan Story gedane verklaring staaft met de nodige bewijzen – heeft de acteur zich schuldig gemaakt aan overspel.”

Met Noor dus, die twee weken geleden ook al op de Story-cover stond omdat zij en Thijs samen werden gespot op straat. Nu blijkt volgens het tijdschrift dat ze al bijna twee jaar een affaire hebben. Een saillant detail: haar man Sander Kleinenberg is een goede vriend van Thijs.

Vriendenbedrog

De Story-bron noemt het ‘ultiem vriendenbedrog en onvergeeflijk’. “Als man blijf je van de vrouw van je vriend af.”

Paparazzo Edwin Smulders spotte de twee een paar weken geleden dus en zag opmerkelijk gedrag. Het tijdschrift: “Voordat Thijs bij Noor thuis aankwam, parkeerde hij zijn auto enkele straten verderop, terwijl er voor de deur genoeg parkeerplekken vrij waren.”

Na een half uur kwam hij naar buiten. “Een seconde of tien later volgde Noor, waarna zij achter Thijs aanrende, en de twee samen verder liepen.”

Geheugenverlies

Noor kreeg 48 uur later een belletje van Story en toen had ze opeens geheugenverlies: “Ben ik vrijdag met Thijs Römer gesignaleerd? Ik zit even te denken of ik hem vrijdag gezien heb… Ik kan me niet herinneren dat ik hem gezien heb. Dus ik vraag me af of dit over mij gaat? Ik denk niet dat ik dat was. Volgens mij heb ik hem vrijdag niet gezien.”

Volgens de Story-bron is die meid in paniek: “Ze is als de dood dat Sander wil scheiden en ze haar luxeleven met hem op moet geven. Maar in de directe omgeving van Noor zijn steeds meer mensen klaar met haar. Ze is al zó vaak gewaarschuwd met Thijs te stoppen.”

Noor ontkent

Als Noor direct gevraagd wordt of ze een affaire heeft met Thijs, ontkent ze. “Het klopt niet, maar het zou best kunnen dat daarover wordt geroddeld.”

De rest van haar reactie, en het WhatsApp-bericht dat ze daarna naar de Story-reporter stuurt, zeg genoeg. U kunt het lezen in de nieuwste editie van het tijdschrift, die sinds gisteren in de schappen ligt.

Instagram

Influencermeid Noor met haar vriend:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Noor de Groot vreest volgens Story te worden gedumpt en haar luxeleventje kwijt te raken. Gunt u dat deze meid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen