Thijs Römer-‘minnares’ én haar partner reageren op heftige roddels

Noor de Groot, de vermeende minnares van Thijs Römer, en haar partner Sander Kleinenberg reageren boos en ontkennend op alle overspelgeruchten. “Wij gaan op vakantie!”, briest hij.

Sander Kleinenberg, Noor de Groot en Thijs Römer © Instagram, NPO

Weekblad Story zegt bewijs in handen te hebben dat Noor de Groot en Thijs Römer hun partners jarenlang bedrogen hebben met elkaar, en Yvonne Coldeweijer onderschrijft dat verhaal. Met name de middag waarop Noor en Thijs met elkaar zijn betrapt door paparazzo Edwin Smulders en haar geschokte reactie daarop verraden heel erg veel.

‘Minnares’ reageert

Zowel Noor als haar liefdespartner Sander Kleinenberg schiet echter in de ontkenning. Hij heeft gisteren een woest statement geplaatst op Instagram: “Karaktermoord op iemand die z’n nek uitsteekt voor iemand op zoek naar houvast zonder inhoudelijke kennis en dus zonder judgement: achteraf niet handig maar geen crime.”

Sander lijkt hier te zeggen dat Noor haar nek heeft uitgestoken door Thijs houvast te geven, hoewel ze geen inhoudelijke kennis had van zijn misdaden. Nu is dat volgens haar anders. Noor bevestigt aan Juice Channel dat ze Thijs allebei hebben ontvolgd: “Daarmee wil ik graag laten zien dat zowel Sander als ik niet achter deze zaak staan.”

Vrouw kapotmaken

Waar komt dit hele verhaal over die vermeende affaire van Noor en Thijs eigenlijk vandaan? Sander lijkt wel een idee te hebben: “Een vrouw kapotmaken omdat het je niet gelukt is om zakelijk je gelijk te halen is wel triest. Kinderen en een gezin meeslepen in een zaak waar alleen maar slachtoffers met echte problemen zin. Cancel culture 2023.”

Yvonne Coldeweijer schrijft op haar juicekanaal dat Sander hier de schuld in de schoenen lijkt te schuiven van de bekende influencer Monica Geuze. Zij had een zakelijk conflict met Noor. “Noor had Monica namelijk nog steeds haar deel van een pyjamacollectie niet uitbetaald! En dat was nogal wat. Toen hebben ze een enorme ruzie gekregen.”

Heel naïef

Een behoorlijk wespennest dus, maar volgens Yvonne is één ding zeker: Noor en Thijs zijn volgens haar wel degelijk vreemdgegaan en die Sander steekt volgens de juicekoningin zijn kop in het zand.

Yvonne: “Oops… awkward. De man van Noor gelooft niet dat Noor een affaire heeft gehad en geeft de media de schuld. 🤦‍♀️ Interessant om te zien dat ze ook bestaan in mannelijke vorm.”

En nu? “Wij gaan op vakantie”, briest Sander.

Update

Update 12.30 uur – Yvonne heeft met Sander gesproken:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de 'minnares' van Thijs Römer geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen