‘Igone de Jongh echt helemaal in shock na strafzaak Thijs Römer’

Igone de Jongh twijfelt volgens Yvonne Coldeweijer sterk over haar hernieuwde liefdesrelatie met de omstreden acteur Thijs Römer. “Ze is op dit moment echt helemaal in shock.”

Thijs Römer en Igone de Jongh © RTL

Meerdere bekende Nederlandse vrouwen worden momenteel met scheve ogen aangekeken vanwege de misdragingen van hun vent: Linda de Mols geliefde Jeroen Rietbergen wordt vervolgd voor verkrachting, Rens Kroes’ geliefde idem dito en de strafzaak tegen Igone de Jonghs partner Thijs Römer, voor zedenfeiten bij minderjarigen, is in volle gang.

Helemaal in shock

Kun je als vrouw nog wel verder met een vent die zich mogelijk ernstig heeft misdragen? Volgens Evert Santegoeds staat in elk geval Igone’s imago op het spel. Zij kondigde begin dit jaar haar relatiebreuk met Thijs aan, maar krabbelde later tijdens een radio-interview met Wilfred Genee plotseling weer terug. Laatst werden ze samen gespot bij Coldplay.

Hoe zit het nu? Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft vernomen dat Igone tóch weer ernstig twijfelt. “Inmiddels heb ik vanochtend van een spion bevestigd gekregen dat Igone op dit moment echt helemaal in shock is.”

Nog steeds schijt?

Igone riep in de radioshow van Wilfred dat ze ‘schijt‘ heeft aan wat mensen vinden. Yvonne: “Maar heeft Igone nu nog steeds zo’n schijt? Nu we al deze details uit de rechtbank hebben vernomen vragen we ons toch af: wist Igone hiervan? Thijs is namelijk niet zo eerlijk geweest tegen Igone.”

Mogelijk is Thijs niet helemaal eerlijk geweest tegen Igone, aldus Yvonne. “Hij had wel aan haar verteld dat hij had geappt met de meisjes, maar zei dat het niks voorstelde. De details die naar boven zijn gekomen heeft Igone echt absoluut niet geweten en is hier heel erg van geschrokken.”

Naïef

Zo’n Igone is toch niet helemaal van gisteren? “Een beetje naïef van de meid”, oordeelt Yvonne. “Ze is radeloos op dit moment en weet niet meer wat ze van Thijs moet geloven en wat niet…”

Ze besluit: “Dat ze dus met hem verder wil is absoluut niet zeker!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Igone de Jongh erop aangekeken wordt als ze haar liefdesrelatie met Thijs Römer in stand houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen